Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1 seneden fazla süredir kullanıyorum hiç rastlamadım böyle bir soruna. servise yolla.
Arkadaşlar ben telefonu lollipopa yükselttim geçen ay.
İlk defa bugün şöyle bir problem çıktı başıma.
Şuan foruma yazıyorum ya telefon dik konumdayken sıkıntı yok yatay iken klavyede tuşlar alakasız yerlere basıyor. Misal a ya basıyorum g ye basıyor gibi. Nerden yükselttiysem lollipopa. Görsellik hariç birşey yok zaten telefon ağırlaştı kimseye tavsiye stmiyorum. Görsellik te göreceli g2 herşeyiyle tamam bir telefon yetinmesini bilmek lazım.
Konu sahibinin affina siginarak,Baska konu acmamak adina,Birsey sormak istiyorum.
Anneme bir telefon almak istiyorum.Araştırırken Vestel Venüs gördüm 600-700 tl ye var piyasada,Nasildir bu telefon tavsiye eder misiniz.
Sarı leke sorunu bende de mevcut bu LG G2'lerin genel sorunu gibi bir şey olmayan arkadaşım çok nadir.1 kere gönderdim değiştirdiler.İkincisinde hiç alakasız yerde olan darbeleri bahane edip değişim için 550 TL ücret istediler bende sarı lekelerle kullanıyorum ayrıca ısınma çok fazla oluyor telefonda zamanında keşke başka telefon alsaydım diye sık sık geçiriyorum içimden.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.