Lg g3 32gb alıcağım nerden alayım ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dedigin dogru.ben hepsiburada.comdan aldin actim kutuyu tel sifir ama sorunlu cikti tel ayni gun geri iade ettim.tam 1ay sonra teli geri gonderdi not yazmislar tel ciziklerden dolayi geri alinamaz diye.halbuki toz yoktu.neyse tekrar bi sayfa not yazdim gonderdim.yine 1 ay sonra tel geri geldi yine iade almadi ve karsinda muhattap olacak birisi yok.mh surekli ayni konusmalari yapiyolar.bende mecbur kullandim sorunlu teli.basina gelen bilir.bence karsinizda muhattap olcak birisi olsun yuzyuze.yoksa ugrasirsiniz çevremde ornekler var.

hocam boyle bi olay basınıza geldiginde
hb ile muhattab olamıyosanız
faturayla kaymakamlıga gidiyosunuz sadece 2 dakikada dilekce yazıyosunuz
olay sonuclanana kadar o telefon sizde kalıyor
sonuclandıgında paranızı alıp telefonu gonderiyosunuz.
hicte zor deil.

hocam boyle bi olay basınıza geldiginde
hb ile muhattab olamıyosanız
faturayla kaymakamlıga gidiyosunuz sadece 2 dakikada dilekce yazıyosunuz
olay sonuclanana kadar o telefon sizde kalıyor
sonuclandıgında paranızı alıp telefonu gonderiyosunuz.
hicte zor deil.
Bu kadr ugrasmak isterseniz 1 2 ay sonuc beklemek isterseniz ve buda kesin sonuc degil.hic de zor degil evet.halbuki bulundugun yerdeki magazadan alip 2 senede bi sorun cikarsa direk magazayla muhattap olutsun ve onlar verirsin.sunuda soyliyim netteki satilan yellerin cogu ihracat firma garantili bunuda unutmayin.kvk telpa grantisi gibi hizmet beklemeyin.garantiye gondericek biyer bulamazsin.

Hocam gittigidiyordan 1239 a gelecek diğer türlü daha ucuza geleceğini sanmıyorum istanbulda oturuyorum.
hocam telefonculara sordunuzmu ? ben yarın eminönüne gitmeyi düşünüyorum eger bir aksilik olmaz bende unutmazsam sorarım fiyatını

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri