srntprk
Yasaklanmış
abicim bu telefon çıkmayacakmı v30+ tanıtılıyor güney korede ama normali türkiyeye gelmedi takip eden varmı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Birak LG yi hocam al bitane Xiaomi Mi6 / 6gb ram / 128gb hdd / mavi r3nk ... Bak keyfine![]()
bu marka cok yuksek degerlendırme notları almış
bayağı sağlam bi marka demek
Hissesini alma yolları alıyorum bulabilsem alıcam 3-5k lık da çin borsasına giriş için bi yol bulamadım. Geleceğin samsung'u bence çok ciddi oranlarda büyüyor.
bu marka cok yuksek degerlendırme notları almış
bayağı sağlam bi marka demek
çok güzel telefon 15 gündür kullanıyorum 128 gb seramk kaplama şiddetle tavsiye ederimBirak LG yi hocam al bitane Xiaomi Mi6 / 6gb ram / 128gb hdd / mavi r3nk ... Bak keyfine![]()
Kamerası nasıl hocam? En önemli detay bu benşm için. Ek olarak ses çıkışı nasıl?çok güzel telefon 15 gündür kullanıyorum 128 gb seramk kaplama şiddetle tavsiye ederim
Kamerası nasıl hocam? En önemli detay bu benşm için. Ek olarak ses çıkışı nasıl?
Mobilden gönderildi..
Gayet başarılı resimler ama açık hava hocam. Ön kamerası diyafram genişliği gece görüntüsü de önemliSes çıkışı bana göre iyi aşağıya iki tane fotoğraf bırakıyorum karşılaştırmayı yapabilirsin
![]()
![]()
Gece çekimi için çok iyi denilmez ama tatmin edici türdeGayet başarılı resimler ama açık hava hocam. Ön kamerası diyafram genişliği gece görüntüsü de önemli
Mobilden gönderildi..
çok güzel telefon 15 gündür kullanıyorum 128 gb seramk kaplama şiddetle tavsiye ederim
Radyo yok şarj süresi de iyi 1 günü rahatlıkla çıkarıyor mobil veri sürekli açık olduğu haldeAlicam hocam alicam naaipseIkisi de biliyorum ...
Xiaomi Seramik mavi renk 128gb yada Huvaii Mate 10 Pro alicam iksii de manyak cihazlar ama Maddi durum sikintili su ara
[MENTION=47867]Skyline[/MENTION] Xiaomi de Radyo bulunuyor mu?¿ Inceledim o kadar ama radyo goremedim???
Bir de ekran suresi naail aliyorsun? Sarj nasil gidiyor? Millet 7 saatlerden falan bahsediyor ?
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.