Life 3 telifli kanal

• Kullanıcı Swordfish
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Swordfish

Kayıtlı Üye
Lifede olan kanalıma 3. telif gelmiş kanal 7 gün sonra kapanıcak icersinde Aralık ayından 1K dolar var Life bu kanalın ödemesini yaparmı yaparsa zamanındamı ?

zamanında yapacağını sanmıyorum ama bakalım daha net bilen çıkar elbet

benimde buna benzer bi sorum var life kanalım var aralık ayında xxx dolar birikti ve kanal aralık ayında kapandı. Ben bunun parasını bu aymı alırım ? Yoksa quizdeki gibi 57 gün zımbırtısımı var acaba ? teşekkürler.

Lifede olan kanalıma 3. telif gelmiş kanal 7 gün sonra kapanıcak icersinde Aralık ayından 1K dolar var Life bu kanalın ödemesini yaparmı yaparsa zamanındamı ?
Hocam bende 2 kanal vardı 3 telifli biri 10 gun devam etti kapanmadı baktım life atmamıs partnerden ama kazancı iyiydi, digeri ise 1 hafta sonra kapandı mail attıgımda 1k üstü ise diger aya sarkabilir dediler.

1 haftaya kadar lifeda kesinlesme oluyo herhalde yapar diye tahmin ediyom

En geç şubat sonunda alırsın aralıktaki parayı. Aynı durum Kasım'da başıma geldi 3 teliften. Ben Aralık sonunda aldım yani hemen ertesi ay ama tek haneliydi zaten o yüzden ödemiş olabilirler. Life'ın kendi açıklaması 1 ay atlayarak ödeyeceğiz gibisindendi.

Life için ödemeyecek artık kapanan kanalları diyorlardı? Aslı yok mu onun? Bir kanalım var her gece kapanacak korkusuyla uyuyorum arkadaş.. Kesinleşmeyede 1 hafta var diyorsunuz vay halime :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri