Life benden imza istedi?

hocam oluşturamıyorum verdikleri linke giremiyorum ne yapcağımzı şaşırdım
ilk kutucuğa bir isim gir. Altında email yazan bölüme mail adresini gir. Sonra create free account tıkla. Şuan deneme amaçlı bir hesp açtım. Sıkıntısız çalışıyor.

Anasayfa dediğin yerin ekran görüntüsünü koyarmısın.

Bak sağ tarafta sana söylediğim free account bölümü var ordan hesap aç imzalayacaksın.

Bak sağ tarafta sana söylediğim free account bölümü var ordan hesap aç imzalayacaksın.

hocam dediğin yere girdim mail olarak life paypal mailimi vericektim ama kabul etmedi başka mail girdim.Ama life bana link vermiş dediğiniz girip üye olup imza
ama orda dolduracaklar yerler var life şirketinin ismi v.s kendi bilgilerim bunlar var hiç birşey belirtmeden imza olur mu

Dostum ilk kutucua isim yaz. İkinci kutucuğa mail ve free create accounta bas. İmza at yeterli. Başka birşeye gerek yok.

Dostum ilk kutucua isim yaz. İkinci kutucuğa mail ve free create accounta bas. İmza at yeterli. Başka birşeye gerek yok.

hocam ben sizin demek istediğiniz anlıyorum.Life verdiği kodlanmış linke giremedim.Yeni oluşturduğum linke girdim adımı soyadımı yazdım.adres imza attım ama life şuanda imza atmam tamamlandı mı partner firmasıyla alakam var mı şu yaptığımla onu diyorum.

hocam ben sizin demek istediğiniz anlıyorum.Life verdiği kodlanmış linke giremedim.Yeni oluşturduğum linke girdim adımı soyadımı yazdım.adres imza attım ama life şuanda imza atmam tamamlandı mı partner firmasıyla alakam var mı şu yaptığımla onu diyorum.
Emin olmak istiyorsan sözleşmeyi imzaladım. Sorun var mı ? şeklinde bir mail at dönerler. İngilizcen yoksa translate den çevir gönder. Adamlar alıştı artık anlarlar.Altınada '' google translate '' şeklinde yaz.

Emin olmak istiyorsan sözleşmeyi imzaladım. Sorun var mı ? şeklinde bir mail at dönerler. İngilizcen yoksa translate den çevir gönder. Adamlar alıştı artık anlarlar.Altınada '' google translate '' şeklinde yaz.

tamam hocam offf ne sıkıntılı işmiş bu cevaplarınız için tşk :)

Quiz ile aynı işleyiş uygulanıyor. fakat ben yeni kanallarımı dashboard dan ekliyorum. Onlar için sözleşme gönderilmiyor ve direk partnerda onaylanıyor. Anladığım şuki ilk kanalınla başvurduğunda sözlşemeyi imzalıyorsun sonrasında dashboarddan eklediklerin için imza istemiyorlar.
Sende farklı bir işleyiş olmuş. İmzalaadan dönüş yapsaydın. Ne maksatla istiyorlar.

Alinti yapip cvp verdigin icin tesekkurler

O mesaji partnerlerle ill tanismamdi bilmiodum artil az col bilgilend tekrar tsk

Rica ederim. Forumda aktif takip ettiğim ve yazdıklarına önem verdiğim arkadaşlardan birisin. Kolay gelsin.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri