Life kanalımda videolar silindi

• Kullanıcı Psi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

Psi

Kayıtlı Üye
Web sitesi
www.sencene.com
Bugün kanalıma bir girdim bütün videolarım kendiliğinden silinmiş neden olur böyle birşey ?

---------- Spam Engelliyici 12:25 ---------- Önceki Mesaj 12:18 ----------

Güncel ?

Partnerlerin yetkilerinin o kadar genis olduğunu sanmıyorum sizden kaynaklı bir sey vardır. Bota felan bağlıysa ondan olabilir

kanal giriş yapıpmı bakıyorsunzu yoksa URL denmi URL den bakıyorsanız belki videolarınza dünya engeli gelmiş olabilir.

yok kanala girdim baktım hiç bir engel telif yok videolar kullanıcı tarafından kaldırıldı yazıyoar

---------- Spam Engelliyici 12:34 ---------- Önceki Mesaj 12:33 ----------

Partnerlerin yetkilerinin o kadar genis olduğunu sanmıyorum sizden kaynaklı bir sey vardır. Bota felan bağlıysa ondan olabilir

bota bağlı değil hocam kanal

life nin silme yetkisi var silebilirde reklam aralıklarınıda ayarlar. son giriş iplerine bakarsan ne oldugunu daha iyi anlarsın. (çok göze batan bi içerik degilse silmemistir)

life nin silme yetkisi var silebilirde reklam aralıklarınıda ayarlar. son giriş iplerine bakarsan ne oldugunu daha iyi anlarsın. (çok göze batan bi içerik degilse silmemistir)

son giriş iplerindede sıkıntı yok ben hala anlamadım bu videolar kendiliğinden nasıl uçtu gitti

evet kullanıcı tarafından kaldırıldı yazıyor videolarda

hiç sanmıyorum ama life a sor böyle birşey yapıp yapmadıklarını.Ondan sonra yapacak tek şey kalıyor youtube ile iletişime geçip durumu anlatman çünkü videolar silinse bile bildiğim kadarıyla youtube geri getirebiliyor,zor ama yapacak başka birşey yok.geçmiş olsun

hiç sanmıyorum ama life a sor böyle birşey yapıp yapmadıklarını.Ondan sonra yapacak tek şey kalıyor youtube ile iletişime geçip durumu anlatman çünkü videolar silinse bile bildiğim kadarıyla youtube geri getirebiliyor,zor ama yapacak başka birşey yok.geçmiş olsun

spam videonun nesiyle ugrasıcak sildilerse vardır bi bildikleri

lifea attım mail dönmediler bunu lifetan başkasının yapmasının mümkünatı yok. Maillere baktım sabah 10.30 gibi videoları paylaşanlar var bi girdim 12 gibi kanala videolar yok.

lifea attım mail dönmediler bunu lifetan başkasının yapmasının mümkünatı yok. Maillere baktım sabah 10.30 gibi videoları paylaşanlar var bi girdim 12 gibi kanala videolar yok.

Yani bilmiyorum eğer çok dikkat çeken izleme alan bir video değilse life öyle tek tek video incelemez bence,sıkıntılı bi içerikmiydi

Yani bilmiyorum eğer çok dikkat çeken izleme alan bir video değilse life öyle tek tek video incelemez bence,sıkıntılı bi içerikmiydi

yoo diğer yükleyenlerin videoları sapasağlam yerinde duruyor. Benimki bildiğin kanala girilmiş silinmiş. Ama iplerdede sıkıntı yok ilginç yanı o. Kendi kendine uçupta gitmez bu videolar.

biraz önce baktım benimde reklam sürelerini değiştirmiş

Partnerlarda aynen botlar gibi token yetkisi alır. Botlardaki token yetkisi dışında birde owner yetkisi alır. Owner yetkisi ise para kazanmaya ait herşeydir. Botlardaki gibi yetkiyle ise bir kanaldaki videolarda her türlü botun yapabileceği gibi işlem yapabilirler. Yanlışlıkla sileceklerini sanmıyorum ama. Çünkü tüm videoları sil değilde seçip silme vardır. kasıtlı bir iş var bence

Sadece tahmin yürütüyorum

Videolar spamsa içerik sahibi partnerle iletişime geçip sildirmiş olabilir.

Partnerlarda aynen botlar gibi token yetkisi alır. Botlardaki token yetkisi dışında birde owner yetkisi alır. Owner yetkisi ise para kazanmaya ait herşeydir. Botlardaki gibi yetkiyle ise bir kanaldaki videolarda her türlü botun yapabileceği gibi işlem yapabilirler. Yanlışlıkla sileceklerini sanmıyorum ama. Çünkü tüm videoları sil değilde seçip silme vardır. kasıtlı bir iş var bence

hocam iplerde sıkıntı yok giren ip sadece benm kullandığım ip lifeın bana ne gıcığı olabilir silebilir anlamış değilim. kanala telif gelse bu kadar içim acımazdı 100er binlik videolar daha analiystice düşmemişti. Sakıncalı bi videoda değil herkesinkiler duruyo.

Partnerler kanalinizda tum videolari (ozel, liste disi,herkese acik) gorebilirler. Kanalinizdaki videolar uzerinde her turlu degisikligi (buna silmek de dahil) toplu halde veya tek tek yapabilirler..

biraz önce baktım benimde reklam sürelerini değiştirmiş

bende tam aksine videolara dokunmamalarından şikayetciyim.mn,zoomin gibi firmalar ben açmadıgımda reklamları kendiler açıyordu.quiz ve life da ise 2 hafta kanala girip reklamları açmadım kendileri açacak mı diye bakmak için ama adamların umrunda degil.ben unutmuşum belki arkadaş,açsana işte reklamları :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri