Life network 1 telif yedim atılır mıyım?

quiz ve life candır ciğerdir kısacası her şeydir, umarım kendilerini bozmazlar :D

2 telifli kanalım hala lifede 500 $ a yakın param var inş yatırırlar atmadılar

15 gun filan oldu gireli adsenseye bagliyken gunluk getirisi 1 $ bulmazdi şimdi 5 ve üstünde dolaşıyor ve gun gun ustune bır dollar eklene eklene gıdıyor yani gitmezse onu açık kanalın

birde 2 defa partnerden çıkmamı red ettiler :) şımdı onlar atarsa kotu

Hocam videolarının uzunluğu ne kadar? Günlük ne kadar izlenim alıyorsunuz?

30 snlik videolu kanalım var. Günde 14 bin izlenim alıyor yabancı. 28 dolar kazanıyorum günlük. Sizce partnere geçsem daha çok kazanır mıyım?

Hocam videolarının uzunluğu ne kadar? Günlük ne kadar izlenim alıyorsunuz?

30 snlik videolu kanalım var. Günde 14 bin izlenim alıyor yabancı. 28 dolar kazanıyorum günlük. Sizce partnere geçsem daha çok kazanır mıyım?

Hayır kısa videoların partnerde işi olmaz .. yine de daha bilgili olanlar senin bu soruna cevap verebilir .. Partnerler izlenime göre para veriyor .. kesinlikle tam araştrmadan partnere girme daha sonra partnerden cıksan bile videoların unleme dusuyor

Life ile ilgili şunu söyleyelim yüzde 99 kapanan kanallar dahil ödeme alırsınız, yanlış hatırlamıyorsam toplamda yalnızca 5 kanal ödeme alamamış şuana kadar onlar da hal sahiplerinin özel itirazından ötürü yüzde 99 tek telif iki telif üç telif kanal açık kanal kapalı fark etmez ödeme alırsınız.

Diğer arkadaş için de kısa videolara sahip olan, aldığı para bence ideal, herhangi bir partnere geçmesini kişisel olarak önermiyorum.

Telefondan yazıyorum yazım hatalarım varsa kusura bakmayın.

Life ile ilgili şunu söyleyelim yüzde 99 kapanan kanallar dahil ödeme alırsınız, yanlış hatırlamıyorsam toplamda yalnızca 5 kanal ödeme alamamış şuana kadar onlar da hal sahiplerinin özel itirazından ötürü yüzde 99 tek telif iki telif üç telif kanal açık kanal kapalı fark etmez ödeme alırsınız.

Diğer arkadaş için de kısa videolara sahip olan, aldığı para bence ideal, herhangi bir partnere geçmesini kişisel olarak önermiyorum.

Telefondan yazıyorum yazım hatalarım varsa kusura bakmayın.

Daha life dan ödeme almadım nasip olursa bu ay ilk ödememi alacam. mayıs net $1300 civarı.Bu miktarı öder mi derken aynı kanalın haziran kazançları $6000 civarına yükseldi içeriğim dizi ve çizgi film değil.Tek kanaldan bu kazancı öder mi bu network.

Daha life dan ödeme almadım nasip olursa bu ay ilk ödememi alacam. mayıs net $1300 civarı.Bu miktarı öder mi derken aynı kanalın haziran kazançları $6000 civarına yükseldi içeriğim dizi ve çizgi film değil.Tek kanaldan bu kazancı öder mi bu network.

12k dolar ödediğini gördüm hocam tek kanaldan, muhtemelen problem çıkmaz ;)

3.telifi yerseniz atar.içeriğe bağlı bazen ciddi telif hakkı ihlal eden içerik olursa ilk telifte atıyorlar.

Hocam life'da 2 telif geldi, kazanç da yok denebilir. Sizin ne oldu son durum, bilgilendirirseniz sevinirim:)

O gunden sonra life ile kanki olduk :d kazancli kanalari genelikle atmiyorlar kazancsiz kanalari atiyorlar ama baya kanalda var 2 telifli az kazancli ve halen lifeye bagli

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri