Life network 7 gundur boyle guncelleme mi olmuyor?

HunterLord

Kayıtlı Üye
S.a Life network 7 gundur boyle guncelleme mi olmuyor? ( icerik film )

Ekleme yapıyım goruntulenme fılan degısıyor sadece para degısmıyor

Son düzenleme:
bendede aynı durum life deil üstelik sanırım geçici bi problem. ;)

Adsenseye geçmek istiyorum istekleride red ediyor tekrar mail attim bakalım ne olcak

Arkadaşlar life den nasıl çıkacağım bana yol gosterecek arkadas yok mu yarın saat 16*24 is bası yapıyorum eskısı gıbı hesaplara bakamıyacağım bi duzene soksaydım bu hesapları :(((

+18 icerikse reklam cikmiyodur, reklam cikmadigindan dolayida kazanc olmaz.

bişey dikkatimi çekti istatisliklerde izlenmeye oranla dakikaların çok düşük bu nedenle bir sıkıntın var gibi

Life, Adsense'den daha az para veriyor. Bir de kesinti. Uğraşmaya değmez.

Life, Adsense'den daha az para veriyor. Bir de kesinti. Uğraşmaya değmez.

Hocam herhangi bi partner adsenseden nasıl az para versin aynı reklamlar çıkıyo aynı tık geliyo siz partneri ne sanıyorsunuz ki fullscreen hariç hepsi adsense ne veriyorsa aynısını sana verir ek olarak herhangi bi videon izlendiğinde sağda full senin videolar çıktığı için en az yüzde 5 fazla izlenim alırsın.

[MENTION=10617]dewadam[/MENTION] şuan istatiskler tam tersi olmuş durumda izlenme sureleri daha fazla .. bu kanala 1 yıl oncesıne ait kısa videolar vardı ..
[MENTION=11893]Hamlettin[/MENTION] .. partnerin kesintisi yüzde 50 olursa o zaman sana hak verecem .. Adsense toplam geliri 3$ olmazken bu kanalın tek şuan 3$

[MENTION=10617]dewadam[/MENTION] şuan istatiskler tam tersi olmuş durumda izlenme sureleri daha fazla .. bu kanala 1 yıl oncesıne ait kısa videolar vardı ..
[MENTION=11893]Hamlettin[/MENTION] .. partnerin kesintisi yüzde 50 olursa o zaman sana hak verecem .. Adsense toplam geliri 3$ olmazken bu kanalın tek şuan 3$

mobil izlenimlerin kaç gözüküyor panelde çoğunluk mobil mi geliyor

aynen life cok az veriyor 1.5k izlenmeye 0,50 dolar bile vermiyor benım kanallarda cok kotu bence

aynen life cok az veriyor 1.5k izlenmeye 0,50 dolar bile vermiyor benım kanallarda cok kotu bence

Life uzun videolarda çok iyi kazandırıyor. Genel olarak kazandırmıyor diyemeyiz. 1.000 izlenime 10$ kazanıyorum.

Ekli dosyalar

• 1-7 june.jpg
    1-7 june.jpg
    12,9 KB · Görüntüleme: 26
Son düzenleme:
Arkadaşlar o kadar yazıyoruz çiziyoruz konuşuyoruz ama forumu harbi hiç okumuyorsunuz life partner yok az para veriyo yok diğerleri daha çok veriyo diye bişey yok adsense ne veriyosa life da onu veriyo hiç bir tür kazança müdahale edemezler sizin kazancın düşük olmasının bir sürü nedeni olabilir ben bazılarını yazıyım.

1.Videolarınız ortalama izlenme süresinin düşük olması.
2.3.sınıf ülkelerden çok fazla izlenim almanız ve videolarınız çoğunda ya reklam çıkmaması yada dandik reklam çıkması bu 3.sınıf ülkeler kimler : Hindistan , türkiye , bae , suudi arabistan vb ülkeler.
3.Çalıştığınız içerikin yt de çok aranmasından dolayı tbm si düşük kelimelerden oluşması.,
4.Mobil izlenimlerin çok fazla olması.
5.+16 veya +18 kategorilerde çalışmanız.

Not : Bunlardan bir kaçı sizde varsa düşük kazanmanız normaldir.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri