Life network Analytics 3 Gündür Yenilemiyor

• Kullanıcı krtzyn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

krtzyn

Yasaklanmış
Merhaba,

Öncelikle Analytics kısmının 3 gün geriden geldiğini biliyorum. Fakat benim kazançlarım yaklaşık 5 gündür yenilenmiyor.

Life network'te bu sıkıntıyı başka yaşayan var mı?

Ben mail attim , verilen cevap 5-6 günde güncelleme oluyor dedi ayriyetten bir yandan genel problem sorun etmene gerek yok

Life'a has değil bütün kanallarımda aynı sorun var.

Yahu hiç mi foruma girmiyorsunuz kusacağım artık bu konudan.

Adsense de dahil bütün youtube kanalların kazançları bu şekilde.

kazançlar 3 gündür yansımadı bu durum googleden kaynaklı güncellemedendir, toplu olarak güncellenecektir,

Bütün partnerler aynı şekilde,arada oluyor böyle güncellenir bugün yarın

Merhaba,

Öncelikle Analytics kısmının 3 gün geriden geldiğini biliyorum. Fakat benim kazançlarım yaklaşık 5 gündür yenilenmiyor.

Life network'te bu sıkıntıyı başka yaşayan var mı?

Freedom da da ayni sorun var. en son ayin 20 si yansidi . bende genel sorunmu diye kontrol icin foruma girdim..

bizde bekliyoruz 20sinden beri analytics yansımıyor life ta

Yahu hiç mi foruma girmiyorsunuz kusacağım artık bu konudan.

Adsense de dahil bütün youtube kanalların kazançları bu şekilde.

Sabah 8 den Aksam 5 e kadar normal isimizde calisiyoruz aksam bi kac saat te kanallarla filan ugrasiyoruz.. kusacaksan legen vereyim sana :)))

3 gündür hiç bir yerde analitik yok. yarın öğleden sonra inşallah

Arkadaşlar ben her gün analytics'i takip eden biriyim 4-5 kanalda. Emin olun hiç bir sorun yok. Hatta adsense çalışan adam yüzüne bile bakmaz buraların. Sanırsam hepimiz partnerciyiz :)

ya benimde kaznçlarım hep düşüyo 20 dolara indi ne alacağım nekadar alacağım nerden öğrenebilriz

arkadaşlar life ödemelere başlamış sanırım ödeme alan varmı bana henüz gelmedide

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri