Life Network Dashboard Girişi

Hocam peki tum kanallaei tek dashboardda toplamak munkun mu? ;bunu nasil yapabiliriz. Ek olarak 30$ odrme siniri her kanal icin mi olacak dashboard gelince yoksa kanallarin toplami icin mi?

ödeme olarak düşün hocam.. onlar zaten sana tüm kanallar çin ödmee yapacak ve 30 dolar kesecekler.. bana verdikleri cevap dashboardları birleştirmek için çalışıyoruz oldu.. bekleyecez ayın 10 una kadar hallederler umarım yoksa elle yapmak lazım çünkü ayın 10 una kadar mühlet var o ayki ödeme için

Arkadaşlar life deki kanallar quizmi taşındı

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben quizin dashboardından ödeme yönetmini değiştirdim banka yaptım
hakkımızda hayırlısı

Bende quiz dashboarddan değiştiriyorum fakat mail gelmiyor değiştirildiğine dair, quizde geliyordu hep. :confused:

ne yaptıysam giriş yapamadım giriş yapamadığım için paramı alamıyorum loginde sonra ekran burda kalıyor lifeden quize nasıl geçicez yardım lütfen..

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

Banka transferiyle ödeme alanlar giremiyor. Sıkıntı varmış.

peki nezaman düzelir bilgin varmı

ne yaptıysam giriş yapamadım giriş yapamadığım için paramı alamıyorum loginde sonra ekran burda kalıyor lifeden quize nasıl geçicez yardım lütfen..

---------- Spam Engelliyici 18:19 ---------- Önceki Mesaj 18:17 ----------

[/COLOR]

peki nezaman düzelir bilgin varmı

Bilmiyorum yakında dediler ama life network artık ödemelerle felan uğraşmıyor tek uğraşlarının quize kanalları geçirmek olduğunu düşünüyorum ve çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.

Bilmiyorum yakında dediler ama life network artık ödemelerle felan uğraşmıyor tek uğraşlarının quize kanalları geçirmek olduğunu düşünüyorum ve çok uzun sürmez diye tahmin ediyorum.

İnşallah kisa sürer tam adsense ara vermiştim

Arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Şimdi benim Life kanallarıma ben hiç dokunmadım, dashboard falan hiç uğraşmadım.

Şimdi bu şartlarda ben ödememi bu ay Quiz aracılığı ile eski ödeme şekli ile alabilirim, değil mi? Bi sıkıntı çıkmaz yani değil mi?

Arkadaşlar bilgisi olan cevaplarsa sevinirim.

Şimdi benim Life kanallarıma ben hiç dokunmadım, dashboard falan hiç uğraşmadım.

Şimdi bu şartlarda ben ödememi bu ay Quiz aracılığı ile eski ödeme şekli ile alabilirim, değil mi? Bi sıkıntı çıkmaz yani değil mi?

ödeme yapan kişi kedoo mu olur quiz adına mı olur bilmem ama ödeme yöntemi degiştirmene,tekrar vermene filan gerek yok hocam.

ödeme yapan kişi kedoo mu olur quiz adına mı olur bilmem ama ödeme yöntemi degiştirmene,tekrar vermene filan gerek yok hocam.

fatih hocam kapanan quiz kanallar için ödeme yöntemi değiştirebiliyormuyuz panele giriş yapamadığım kanallar var 26 şubatta ödeme yapıcaz diye mail atmışlar

fatih hocam kapanan quiz kanallar için ödeme yöntemi değiştirebiliyormuyuz panele giriş yapamadığım kanallar var 26 şubatta ödeme yapıcaz diye mail atmışlar

kapanan kanalım yok,açık olanlarında zaten paneline girmedigim için panelle ilgili konularda bi bilgim yok hocam benim.ama panele giremiyorsan mail atıp degiştirmek haricinde elinden bişey gelecegini sanmıyorum hocam.

kapanan kanalım yok,açık olanlarında zaten paneline girmedigim için panelle ilgili konularda bi bilgim yok hocam benim.ama panele giremiyorsan mail atıp degiştirmek haricinde elinden bişey gelecegini sanmıyorum hocam.

teşekkürler hocam ben bir şansımı deniyeyim :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri