Life Network Dolandırıcılıktan Sınırsız Banlanmıştır!

[MENTION=7769]Serk@nYT[/MENTION] doğru demiş dolandırıcılıktan banlandıysa konularına da müsaade edilmemesi gerekir.

Karaktersiz soyguncular..en yuklu kazancimizi alacaktik onu da ödemedi sere...ler..

LG-D723 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bence form yonetimi bir partner sirketi kursun sadece ytpara uyeleri kabul edilsin

Adamdaki keyfe bak

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1441098363027.jpg
    uploadfromtaptalk1441098363027.jpg
    6,5 KB · Görüntüleme: 119
İnsanların emeklerini çabalarını uğraşlarını boşa çıkaran bu tür adamlara yazıklar olsun.

kod olayı var hocam onu biliyorum benzer bir şekilde teyit ediyor youtube. ödemenin hak sahibine gidip gitmediğini ancak söyle bir durum var belki biraz sert bir benzetme olacak quiz gelip o kod olayını atlatmaya yemez çünkü nasıl bizimle sözleşmeleri varsa google olan sözleşmeleri var ve o sözleşmeyi uymama gibi bir durumları olmaz çünkü çok ağır yaptırımları olur gerçek anlamda ağır yaptırımlar

hocam bugüne kadar ödeyip son 3 ayı kapananlarla birlikte ki kapananlarıda alıyorki ödüyor 1 eylül politikasını gördükleri anda ödememeleri çok mantıksız.
politikada google partnerlere kanalların parasını ödemeyin demiyor spam kanal almayın diyor bunlarda spam partner olduğu için vurgun yaptılar açıkcası. yani adam gibi partner olsalar googleden aldıkları paraları gene öderlerdi. ben bu adamların son 3 ayın ödemelerinin üstüne yattığını düşünüyorum bu çok net.

quize yapalım dediklerini saldırının sana tam olarak nasıl zararı var hocam?çünkü yapılacak saldırıda istenilen elde edilirse quiz x gün boyunca yeni kanal baglama hakkını kaybedecek dendi daha önce.şuan senin quizdeki kanallarla alakalı bişey yok burada.ayrıca belirtmek isterim ki çok şükür benimde şuana kadar sorunum olmadı quiz,life da ama ileriki günlerde istesekde istemesekde hepimizin olucaktır :)

Şöyle zararı var, o saldırı ne şekilde yapılacak? Halen quize bağlı olan kanallara saldırılmayacak mı? Benim ve başka bir sürü kişinin hala quiz'e bağlı kanallarına saldırılmayacak mı? Esas hedef olmasalar dahi arada kaynamayacaklar mı?

Benim kanalımı partner atar ve paramı yatırmazsa onların ********liği olur ama benim kanalım açık olur, listeden düşmem, abone kaybetmem ve başka bir yere bağlayıp devam ederim. Ama bu şekilde saldırılar ile benim kanalım kapattırılırsa bu partnerin değil kapattıranın ********liği olur.

Belki kanallarımız atılmadı, açık olanların ödemelerini aldık ama kapanan kanallardan yana bizim de canımız yandı sizlerinki kadar olmasa da. Biz de küfür ediyoruz ve hakkımızı savunmak için her türlü kampanya vs. ama bu şekilde bi saldırı onlara değil bize daha çok zarar verir.

Bir de şunu anlamıyorum, foruma yeni gelmiş daha doğru düzgün para kazanamamış birisinin bunları söylemesini kabul edebilirim ama forumda çok eski olan arkadaşlar bu işten şimdiye kadar çok çok çok iyi kazanmış ve belli bi birikim yapmış olduğunu tahmin ettiğim insanların bile bu şekilde hala daha başkalarının ekmeğine mani olacak tutumlar içerisine girmesini gerçekten anlayamıyorum.

admin gerekeni söyledi el altından ne yapıyorsanız yapın diye. mesaj alınmıştır.

Olmamis..Bu arad Selaymun Aleykum cumleten herkese..

Niye olmamis Onur'um,çunki bu forumdan butun partner ile ilgili herseyi silmeniz gerekirdi.Ne alaka demeyin,Life quiz herneyse bunu yapti,ama halen kanallarini sattiriyorsunuz,hadi onu gectik,music nation bize 200k dan fazla takti,halen acik halen kanal sokmaca vs,yani altnetwork ust network yan network vs bi sekilde hepsinin burda bayisi vs var bizde variz falanda filan iste.Sonucta hepsi vurdu gitti.

Ha Life network'e gelince aslinda ben olaydim banlamazdim.Niyemi,bu gune kadar calisilmis butun networkler arasinda en adam gibi adamiydi,ve en resmi agizdi,birisi life odememi yapmadi dediginde bizzat 1. agizdan gelip ingilizcede olsa bizleri dusunerekdende olsa yarim translate Turkcesi ile kanal linkini at odemeni yapalim nasil yapilmamis kontrol edelim gibi ilgi alaka gostermezdi.Bana gore en son banlanacak partnerdi life( quiz).

Ha sinirlimiyiz,kizginmiyiz,çok paralar emekler gittimi gitti,kotumu oldu hemde çok kotu oldu yerle yeksan oldu butun planlar,projeler,hayaller isler gucler vs. Allahinizi severseniz,su isi yapanlar,harbiden yapanlar yada bu isin basindan beri icinde olanlar,hanginiz bugunu korkarak beklemiyordunuz,hanginiz birgun bu isin bu noktaya gelecegini tahmin edemiyordunuz.... Hic bir partner gununde bile odemesini yapmaz iken bu ismi gecen networkle 2 yildan fazladir sorunsuz her boka,hemde sahte tikina kadar cuvalla paralari goturuken iyiydi de artik kapananda acilanda patlaynda odenmiyor deyince banladiniz kufur manyagi yaptiniz.

Yani sakin yanlis anlasilmasin ne quiz'i ne life i savunmuyorum,sadece olacak buydu,olmasi gereken buydu,zaten haziran guncellemesinde belli olmustu,bir cok kiside bu isin hazirandaki olaydan sonra 2-3 ay suresi kaldigini buyuk vurgun olacagini biliyordu.Bu ise yeni baslayalar bile bu gune gelinecegini tahmin ediyordu.Hal boyleyken simdi Gunah kecisi Quiz ilan etmek bana gore,benim kendi dusunceme gore VE KENDI ADIMA nankorluk'dur.Siz kufur edersiniz kizarsiniz herseyi dersiniz oda sizin fikriniz saygi duyarim hak veririm kolay degil emek gitmis para gitmis hersey altust olmus ama olmasi beklenen seydi ve oldu.Bunu bilerek calisiyorduk ha bu ay ha su ay diyorduk bekliyorduk.Ve oldu.Hiç sasirmadim,hemde hiç.Hattda hazirandaki guncelleme olayi davasindaki yasanan o stresli 5-10 gun sonunda kendi kendime bu is burda karisir iyice daha buyuk bi bok olacak diye dusunerekden biraktim isi gucu ve izine gittim 2 ay ve iste dusundugum oldu.Kufur ettimdi,vallahi o kadar emek kanal para gitti gik demedim.Vay anasina dedim kaldim oyle.Allah buyuk sifirdan bi sekilde yeni bir duzenle 10 olacagina 3 olur ama olur eminim dedim kafami dinledim.

Bosverin beyler...Sizler gibi benimde kazancim kanallarim herseyim gitti partner adina.Ama bu su demek degil ki bu is bitti.Hayir bitmedi bitmeyecekde.Bu is devam edecek,amam zor amma kolay amma bi sekilde bu is devam edecek ediyorda.

Onunuze bakin denemelerle partnerde calisma sekilleri uretin fikir uretin inanin zahmetlide olsa yine kazanacaksiniz,bunlari yaparkende yari ozgun e yonelmeye bakin.Yani her turlu bu iste ekmek var,olacakda.Ha eskiden aylik 100 lira aliyorsan simdi belki 50 lira alacaksin ama alacaksin.

Neyse arkadaslar dediklerim yanlis anlasilmasin,kimseyi savundugum yok,bi sizin diliniz yanmadi,caniniz yanmadi.Sadece bugunlerin gelecegini bilerek yaptiniz bu isi,belki 1 ay erken oldu belkide 1 yil gec oldu ama oldu.Sadece bunu diyorum.

Bundan sonraki calisma sekilleri duzeni ne olur ne biter zamanla cikar ortaya cikacakdirda.Kendinize bosuna gelirmi gelmezmi odenirmi odenmezmi kanallar atilirmi atilmazmi diye sorgulamayin sadece yeni duzene yeni calisma seklinizle ayak uydurmaya bakin.

2 Aydan fazladir ilk mesajim boyle mesajla degilde hepinizi motive edici daha guzel bi yazi ile baslamak isterdim ama bi elim alissin babinda yazdim konuya.

Hatamiz kusurumuz olmussa affola.
Saygilarimla.

Abi bu sefer yaziyi bitirip yayinlayana kadar konu kilitlenmemis:) Sanslisin:D

Saldırı yapın demedim ben, yanlış anlaşılmasın, benim bile hala bulamadıkları kanallarım var yani :) Hala ekmek yiyenler var forumda da Quiz'den. Onları da düşünelim. Sadece eğer bir şey yapmaya karar verdiyseniz onu buradan yazmayın.

Benim daha adamlarda 3*4 kanalım var. nasıl böyle bişey yaptılar halen şaşkınlık içindeyim.

Benim merak ettiğim başka bir şeyde var. Kimse mi bunları Google'ye şikayet etmedi? Ettide Google bize ne! gidin paranızı Quizden mi alın dedi?

Neye şaşırıyorum biliyormusunuz forumda o kadar adam var bazıları uzman üstü seviyedeler, network sahibi arkadaşımız var çıkıp birisi şu ödeme sistemini bile cozemiyor(partner bize ödeme geçince Google'a nasıl bildiriyor bir muhasebe kaydı yaratmıyormu? ) ...bu yt işine ilk girip vevo videosu yüklediğim gün yanlız olduğumu anlamıştım, insanlar bencil insanlar kendini düşünüyor insanlar ekmeğine bakıyor...

mobil mesaj

Eylül ayına girelim yarın, çarşambadan itibaren ben yöntemleri söyleyeceğim size, belki yeni partner belki farklı adsense çalışma yöntemleriyle. Biraz daha bekleyelim 1 Eylül muhabbetini atlatalım :)
hocam önerilerinizi bekliyoruz :confused::D

eline sağlık keşke bu karar önceden alınsaydı bunca insanın emeğine konmak büyük ke...zelik

Şöyle zararı var, o saldırı ne şekilde yapılacak? Halen quize bağlı olan kanallara saldırılmayacak mı? Benim ve başka bir sürü kişinin hala quiz'e bağlı kanallarına saldırılmayacak mı? Esas hedef olmasalar dahi arada kaynamayacaklar mı?

Benim kanalımı partner atar ve paramı yatırmazsa onların ********liği olur ama benim kanalım açık olur, listeden düşmem, abone kaybetmem ve başka bir yere bağlayıp devam ederim. Ama bu şekilde saldırılar ile benim kanalım kapattırılırsa bu partnerin değil kapattıranın ********liği olur.

Belki kanallarımız atılmadı, açık olanların ödemelerini aldık ama kapanan kanallardan yana bizim de canımız yandı sizlerinki kadar olmasa da. Biz de küfür ediyoruz ve hakkımızı savunmak için her türlü kampanya vs. ama bu şekilde bi saldırı onlara değil bize daha çok zarar verir.

Bir de şunu anlamıyorum, foruma yeni gelmiş daha doğru düzgün para kazanamamış birisinin bunları söylemesini kabul edebilirim ama forumda çok eski olan arkadaşlar bu işten şimdiye kadar çok çok çok iyi kazanmış ve belli bi birikim yapmış olduğunu tahmin ettiğim insanların bile bu şekilde hala daha başkalarının ekmeğine mani olacak tutumlar içerisine girmesini gerçekten anlayamıyorum.
daha önce skypeda görüştügüm,saldırıcam ben bunlara diyenlerin amacı şuydu;quizde hala kanalı olan arkadaşlar yada yeni kanal baglayıp/satın alıp o kanallara içerik atacaklar.atacakları içerik çabuk kapanmasını saglayacak,kanalı kendi kendine götürecek içerikler olucak ve quiz bi süre yeni kanal alamayacak.yani adamlar kendi kanalları üzerinden yapıcakdı işlemi,başkasının kanalı ile alakası yok.ama herkes bu şekilde mi düşünüyordu bilmem tabi,bana anlatanlar böyle demişti :) bendede var böyle içerikler.mesela işte x isimli içerigi atıyorum,sadece yükleyip bırakıyorum ve 3 gün içerisinde en az 100k izlenim almış oluyor ama 4. yada 5. gün,en geç 7 gün içerisinde kanal uçuyor.bu tarz içerikler hemen hemen hepimizde var.ne yaparsan yap,belirli bi günden sonra kanal ayakda kalmıyor.

Son düzenleme:
daha önce skypeda görüştügüm,saldırıcam ben bunlara diyenlerin amacı şuydu;quizde hala kanalı olan arkadaşlar yada yeni kanal baglayıp/satın alıp o kanallara içerik atacaklar.atacakları içerik çabuk kapanmasını saglayacak,kanalı kendi kendine götürecek içerikler olucak ve quiz bi süre yeni kanal alamayacak.yani adamlar kendi kanalları üzerinden yapıcakdı işlemi,başkasının kanalı ile alakası yok.ama herkes bu şekilde mi düşünüyordu bilmem tabi,bana anlatanlar böyle demişti :) bendede var böyle içerikler.mesela işte x isimli içerigi atıyorum,sadece yükleyip bırakıyorum ve 3 gün içerisinde en az 100k izlenim almış oluyor ama 4. yada 5. gün,en geç 7 gün içerisinde kanal uçuyor.bu tarz içerikler hemen hemen hepimizde var.ne yaparsan yap,belirli bi günden sonra kanal ayakda kalmıyor.

bi kaç kişinin yorumlarında bu tarz şeyleri ben de okudum. kendileri yeni kanallar bağlayıp kapattırmaktan bahsediyorlardı ancak şöyle bir şey var ki bu forumun bir sürü üyesi var ve bu tip yorumlar manipüle edilmeye çok açık maalesef. gerekirse ben de yeni bir dashboard üzerinde yeni kanallar sokar ve destek veririm eğer böyle bir olaya girişilecekse ama bunun garantisi yok ve insanlar her zaman her şeyin kolayına kaçmaya meyilli. hala daha kanalı açık olanları düşman belleyen insanlar olduğuna da adım gibi eminim.

işin özü quiz götüreceğini götürdü ve bu saatten sonra bizim yapacağımız herhangi bir şey onları hiç ama hiç etkilemez. en basiti parayı iki günlük birikime koysalar bile bizim kaybettiklerimizi ödemeye yeter miktarda tekrar kazanırlar. tabi ki şirket olarak devam edip her zaman daha fazlası için çalışmaya devam edecekler o ayrı bir konu ama bizim de yırtınmamızın kendimizden başkasına bir zararı yok. bilmiyorum, kimseyi yapacağı herhangi bir şey için yönlendiremeyiz, yap ya da yapma diyemeyiz ama benim düşüncelerim bunlardır. şunu da söylemek isterim ki quizin ya da kanalı kapanacak olanların da eli de armut toplamıyor :) her şeyin sonucunu düşünmek lazım.

ileriye bakıp bundan sonrası için siper almak, strateji geliştirmek daha iyi. en azından ben kaybıma küfretmek yerine böyle yapıyorum ki şunu da söylemeliyim, bu forumda quiz yüzünden kaybettim, battım, öldüm, bittim diyenlerden çok daha azını kazanıyorum. umarım her şey herkesin gönlünce olur herkes dilediği gibi kazanır.

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri