Life Network Duyurusu

• Kullanıcı KaanYGT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Quiz veya life çalışanlarının forumda üyelikleri var bunları değerlendirebiliriz bu Üyelikler iptal edilsin yönetimlerin irtibata geçebileceğini bir üyelik verilsin sonuçta bizim sorularımız, önemli durumlar cevapsız kalmaz adam saçma sapan mesajlardan kafasını alamıyor ciddiye de almıyor artık en azından 1. Elden öğrenme şansımızı yitirmelim ...

Ciddi olarak ne yaza bilir ki. hirsizligin nasil bir savunmasi olacak.

Çocuk musunuz arkadaşım siz. Hala annesiyle ilgili laf ediyorlar adama. Sizin bu ciddiyetsizliğiniz yüzünden adam akıllı cevaplar alamıyoruz. Bi susun da doğru düzgün konuşalım.

Görende bi tek siz kazanıyorsunuz bi tek siz para kaptırdınız sanacak.
kimsenin annesine laf söylediğimiz yok millet bol bol anıyo merak etme herşeyin farkındayız sende farkına var artık doğru düzgün konuşalım diyosun hiç girip baktınmı life ın face sayfasına nasıl cevaplar veriyo çocuk olan bizmiyiz yoksa o cibiliyetini karaterini sıfatını öptüğüm mü ?

kimsenin annesine laf söylediğimiz yok millet bol bol anıyo merak etme herşeyin farkındayız sende farkına var artık doğru düzgün konuşalım diyosun hiç girip baktınmı life ın face sayfasına nasıl cevaplar veriyo çocuk olan bizmiyiz yoksa o cibiliyetini karaterini sıfatını öptüğüm mü ?

Onlar öyle diye sende onlar gibi davranmak zorunda mısın

Geçtiler zaten facebook yorumlarında benimde yorumum var dalga geçilen. Bu benim onlara karşı onlar gibi davranmamı gerektirmez. Okudum geçtim ben sövsem de sevsemde o para onlarda ne farkeder?

2 li tartışmaya girmeyecegim son mesajım madem paramız onda sürekli konusu acılmasın hatırlatmasın kalan para sana koymamış olabilir ama bana ve cevremdekilere güzel koydu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri