normalde yapıyolar hocam .
Tamam hocam sagolun
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
normalde yapıyolar hocam .
cumrtesi pazar ödeme yapılmıyormu. bilgisi olan varmı arkadaslar
hafta sonu ödeme yapmazlar hocam.. enazından benim olduğum son 5 ayı öyle
bitek geçen ay istisna oldu, oda ödemenin son günleri haftasonuna denk geldiğinden..
mecbur haftaiçini bekliycez...
artık bi zahmet yapsınlar partnerlerden en sona kalan life oluyor hep
Hangi partnerlerle çalıştığını merak ettim doğrusu? Zoomin, Creative, Music, Freedom bunlar forumun en çok kullandığı partnerler ve bunlardan erken ödedi şimdiye kadar hep.
Ben life'dan hiç ödeme almadım daha önce ama şu kelilde bir şey gelmiş sanıyorum Life Network'ün ödemesi bu değil mi ?
Şirket adı (banka hesap adıyla aynı olmalıdır):
Kedoo Entertainment JLT (Ödemeyi gönderen: ABD dışı - Teyitli)
Alıcı e-postası:
[email protected]
Ödeme çok büyük gelmiş ve ben bu kanalın ne olduğunu bilmiyorum.Life muhabbetinden anlayan birisi lütfen bilgilendirsin.Saygılar.
Ben life'dan hiç ödeme almadım daha önce ama şu kelilde bir şey gelmiş sanıyorum Life Network'ün ödemesi bu değil mi ?
Alıcı e-postası:
[email protected]
Ödeme çok büyük gelmiş ve ben bu kanalın ne olduğunu bilmiyorum.Life muhabbetinden anlayan birisi lütfen bilgilendirsin.Saygılar.
Ödeme life'dan gelmiş hocam. hangi kanalından geldiğini öğrenmen için life'a mail atman gerekiyor. bu arada ödeme ne zaman gelmiş bugün mü?
Tarih:
30.11.2014
Saat:
13:27:51 EET
Durum:
Tamamlandı
Nereye mail atılıyor hocam bilginiz var mıdır ve ne yazmam gerekli ?
Ben life'dan hiç ödeme almadım daha önce ama şu şekilde bir şey gelmiş sanıyorum Life Network'ün ödemesi bu değil mi ?
Alıcı e-postası:
[email protected]
hocam kaç haneli aldınız söylerseniz sevinirim
xx.xxx $ hocam.Haftasonları da ödeme yaptıkları kesinleşti.Ama hangi kanal olduğunu bilmiyorum.Nereye ne yazmam gerektiğini ah biri söyleseBence bunu [MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] biliyordur.O da olmadı [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] biliyordur hadi bakalım
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.