- Web sitesi
- www.sencene.com
hocam cevabı gelince benide etiketlerseniz sevinirim![]()
bekliyorum hocam cevabı
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
hocam cevabı gelince benide etiketlerseniz sevinirim![]()
[MENTION=13872]Psi[/MENTION] hiç korkmadığım partner lifedir. içimi karartın resmen 4 günde![]()
geldimi paran ? Hayır gelmedi
davamızın peşindeyiz
![]()
Kadın herhangi bir paypal adresi ver şimdi göndereyim diyor ben inat ettim kendi paypalıma almaya![]()
paypalı aradım adam kafa adam çıktı bide ingilizce mail attırdım bu kişinin hesabında hiç bir sorun yoktur onaylıdır ödeme alabilir diye. Ss attım lifea cevap veremediler![]()
paypalı aradım adam kafa adam çıktı bide ingilizce mail attırdım bu kişinin hesabında hiç bir sorun yoktur onaylıdır ödeme alabilir diye. Ss attım lifea cevap veremediler![]()
tamda life'a yardırırken bu olmadı, umarım kendilerini bozmazlar.
Hocam kaç tane kanal var sizin bu networkte. Sizin postları okudukça psikololojik bunalıma giriyorum. yarın 2 adet kanal sokacağım derin düşüncelere girdim çıkamıyorum bir türlü.
bilgisayarı yeni açtım arkadaşlar sorun nerede paypal da mı life da mı ne yapmamız gerek11 tane kanal var sorunu çözememişler teşekkür ettiler sorunun kendilerinden kaynaklandığını kabul ettiler acil ödeme gerekliyse başka bir paypal istediler ona göndericekler yoksa sorun çözülene kadar kimseye ödeme yok.
faceden birisi sormuş ödeme bazı kişilere niye yapılmıyor diye, şöyle bi cevap yazmış:
The payment was made to all who did not break the rules, and who did not have a limit on purses or other errors.
yani ödeme kuralların dışına çıkmayan herkese yapıldı diyor. hala ödeme mi bekliyorsunuz?
beyler benimde ihtardan partnerden atılmıştım mesaj atmıştım şöyle cevap vermişler : Was your channel banned? kanal açık şuanda sadece partnerden atıldı ihtardan ne demem lazım ?
çok şey değişti [MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] en azından sorun sizden kaynaklı demeyi bıraktılar sorunun kendilerinde olduğunu anladılar hayat kurtardımfarkında olmasalardı önümüzde ki ayda görürdük ödeme alamayanları
![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.