Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

kanal sattığım kişiler ödemelerini almıs
satmadıklarım elimde olan kanalalr ödemelerini daha almamıs

hepsini sataymıydım ne :cool:

onlar korksun arkasını bırakmam açık kanaldan gelen parayı hele bi vermesin :D

Life'e iyi gelirli kanallar soktum umarım aynı sorunları yaşamayız. İnşallah senin ve diğer arkadaşların parasını bir an önce öderler.

Atilip para kazanmasi kapandigi halde kanalimin banka odemesini gondermisler :confused:

Belki her kanalda olmasada bazilarinda 1 ay bekletiyo olabilirler.

[MENTION=8830]WeyliPreci[/MENTION] hocam sen sordun mu hic mi odemeyeceksiniz yoksa 1 aylik bloke mi diye?

Öncelikle paranı almana sevindiğimi belirtmek isterim...Benzer bir konuda yardımına ihtiyacım var mümkünse. Anladığım kadarıyla ingilizceye hakimsin...Bir kanalımı ekim aynın hemen başında Life bağlamıştım 9 günde çok iyi izlenim yakaladım 4 haneli rakamlara ulaştım...9 Ekimde telif yememle beraber beni partnerden attılar ve adsensemin durumundan dolayı da kanalımın para kazanması gitti. Şimdi ben bu parayı alıp alamayacağımı sağdan soldan bulduğum cümlelerle anlatmaya çalıştım, anlatamadım...Rica etsem benim durumumu anlatan bir ingilizce metin yazabilirmisin? O şekilde ulaşmayı deneyeyim tekrardan...Artık maile de dönüş yapmıyorlar face sayfaları olduğu bilgisini kaçırmışım demek ki birde oradan denemek isterim...

Öncelikle paranı almana sevindiğimi belirtmek isterim...Benzer bir konuda yardımına ihtiyacım var mümkünse. Anladığım kadarıyla ingilizceye hakimsin...Bir kanalımı ekim aynın hemen başında Life bağlamıştım 9 günde çok iyi izlenim yakaladım 4 haneli rakamlara ulaştım...9 Ekimde telif yememle beraber beni partnerden attılar ve adsensemin durumundan dolayı da kanalımın para kazanması gitti. Şimdi ben bu parayı alıp alamayacağımı sağdan soldan bulduğum cümlelerle anlatmaya çalıştım, anlatamadım...Rica etsem benim durumumu anlatan bir ingilizce metin yazabilirmisin? O şekilde ulaşmayı deneyeyim tekrardan...Artık maile de dönüş yapmıyorlar face sayfaları olduğu bilgisini kaçırmışım demek ki birde oradan denemek isterim...

pm gonderdim durumla alakali.

benimde kanalım geçen ay kapanmıştı. ödemeler 1 ay aksar denmişti forumda. Şuan baktım banka hesabıma ne gelen var ne giden :(. Life bunu neden yapıyor. Güvenilir dedik , öyle dedik böyle dedik. Bizim yüzümüzü kara çıkarıyorsun :(

benimde kanalım geçen ay kapanmıştı. ödemeler 1 ay aksar denmişti forumda. Şuan baktım banka hesabıma ne gelen var ne giden :(. Life bunu neden yapıyor. Güvenilir dedik , öyle dedik böyle dedik. Bizim yüzümüzü kara çıkarıyorsun :(

Hocam kapanan kanalin 1 ay gecikmeli odendigi zaten bilinen bisey. Simdi adamlar parayi sana odese, ardindan 1 ay dolmadan hak sahibi bi talepte bulunsa ne yapacak adamlar? Cebinden mi odeyecekler? Bu duruma dusmemek adina 1 ay bekletiyorlar.

Hocam kapanan kanalin 1 ay gecikmeli odendigi zaten bilinen bisey. Simdi adamlar parayi sana odese, ardindan 1 ay dolmadan hak sahibi bi talepte bulunsa ne yapacak adamlar? Cebinden mi odeyecekler? Bu duruma dusmemek adina 1 ay bekletiyorlar.

Hocam kanal kapanmadan önceki ay kazancım netleşmişti. ayın ortasında kanal kapanınca normalde geçen ay kapanmadan önceki ödeme yapılacaktı. Kapanınca onu da ödemediler. Yani kanal kapanalı 1 ay çoktan oldu.

Hocam kanal kapanmadan önceki ay kazancım netleşmişti. ayın ortasında kanal kapanınca normalde geçen ay kapanmadan önceki ödeme yapılacaktı. Kapanınca onu da ödemediler. Yani kanal kapanalı 1 ay çoktan oldu.

500$ uzeriyse normaldir, banka odemesi yazdigina gore 1000$ uzeri olsa gerek. Ertelemeden odenen miktarlar 500$ alti olanlar.

acilse ödeme başka paypal hesabı verin dediler verdim onada ödeme yapmadılar maillere cevabı kestiler. Ya anlamadığım bişey var hadi paypalı ödemiyosun bahane ediyosn paypalınızda sorun var diyosun sonra sorun olmadığı çıkıyo özür diliyosun. Hadi paypalı yapmadın banka ödemesi alıcak insanlarda var çoğunu ödememişsin ona hangi bahaneyi uydurucaksın life onu merak ediyorum. Amaçları ne çözemedim.

acilse ödeme başka paypal hesabı verin dediler verdim onada ödeme yapmadılar maillere cevabı kestiler. Ya anlamadığım bişey var hadi paypalı ödemiyosun bahane ediyosn paypalınızda sorun var diyosun sonra sorun olmadığı çıkıyo özür diliyosun. Hadi paypalı yapmadın banka ödemesi alıcak insanlarda var çoğunu ödememişsin ona hangi bahaneyi uydurucaksın life onu merak ediyorum. Amaçları ne çözemedim.

paranı yediler psi geçmiş olsun

Bir kaç saat önce paypal adresi değiştirmek için eposta attım henüz dönmediler mutlaka cevap verirler hemen umudu kesmeyin sonuçta göndermeyeceğiz dememiş bir hata oldu belli ama az sabır

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri