bugün ödemeni yapacağız dediler hala beklemedeyim.
banada bugün deneyeceğiz dediler
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
bugün ödemeni yapacağız dediler hala beklemedeyim.
açık şuanda
Hocam sen kanalin Ekim kazancini bekliyorsun degil mi? Kasim ayini falan beklemiyorsun? Eger oyleyse mail olarak "My channel is still open it's not closed. Why will you pay that one month later?" seklinde yazarmisin?
hocam kasım kazancı nasıl bekliyolar ya daha ona var durun daha bi ekimi alalımaralığın ortasına geldik
![]()
[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]
dün kanalıma 3. telif geldi. içinde 500 dolar üstü var. kanalımı silsem içindeki miktarı öderler mi önümüzdeki ay. silmeye korkuyorum bi sıkıntı oluyor mu silince?
az önce bana mesaj atmışlar Will be paid from 20.12 till 05.01 böyle yazmışlar ne demek istiyolar ?
Hayir, silmen bisey farkettirmez. Ha silinmis ha banlanmis ayni sey.
Benim ödemeyi yapacaklarmış gün içinde
inşallah yaparlar.güzel haberlerini bekliyoruz hocam![]()
aynen ekim kazancını bekliyorum
Hocam sor bakalim neden 1 ay gecikmeli odeyeceklermis. Bi onceki postta bahsettigim cumleyi yazarsan verecekleri cevaba gore tekrar bana ulasabilirsin.
[MENTION=10033]fsever[/MENTION]
Hocam normalde vaktinde oduyorlar. Benim 2 telifli atilan, atildiktan sonra para kazanmasi giden kanalimin parasini bugun odediler gecen ayin kazanciydi. Ne tur icerikler calisiyosunuz bilmiyorum, cok tehlikeli (google tarafindan geri istenebilecegini dusundukleri) iceriklerde 1 ay gecikmeli odeyebiliyolar sanirim telif geldiginden dolayi.
Butun arkadaslara soyluyorum, calistiginiz iceriklere dikkat edin. Yapimci sirketlerin yerine koyun kendinizi, buyuk olanlar youtubedan gelecek para pesinde kosmaz fakat kucuk olanlar mutlaka pesine dusuyodur bu paralarin.
peki hocam birden çok içerik çalışıyorsunuz tek kanalda. Ve sadece bir içeriğe telif geldiği için kanal kapandı. Şimdi bunlar bu tek içeriğe gelen telifin parasını geri isterler diye bekletiyorlar parayı. Peki bu içerik sahibi parayı alırsa , geri kalanını yollarlar mı?
Telifli telifsiz, kapanan kapanmayan, her türlü icerigin parasini ödemistir life bugüne kadar bana. Hatta bazi aylar önemli kanallarimin parasini ayin 16 da ödedikleri de oldu.
Life konusunde telif yedim ödermi parami gibi seylerle bosuna kafa sisirmeyin, siz becerebiliyorsaniz kazanmaya bakin, bu partner her türlü ödeme yapiyor.
Telifli telifsiz, kapanan kapanmayan, her türlü icerigin parasini ödemistir life bugüne kadar bana. Hatta bazi aylar önemli kanallarimin parasini ayin 16 da ödedikleri de oldu.
Life konusunde telif yedim ödermi parami gibi seylerle bosuna kafa sisirmeyin, siz becerebiliyorsaniz kazanmaya bakin, bu partner her türlü ödeme yapiyor.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.