Seni cagiriyor kiza cevap ver![]()
ne o beni anlıyor ne ben onu
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Seni cagiriyor kiza cevap ver![]()
ne o beni anlıyor ne ben onuneyse artık buraya yazıpta bu konuyu artık üste tutmiyayim .. herkese bol kazançlar
durun konu bitmeden bişey sorayım güvenilir paypal bozan biri söyleyin[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
sorry?
kardeş inanırmısın en çok da ödemeyi senin ve hunterlordun almasına sevindim. Konuda hep görüyordum isimlerinizi. Hayırlı uğurlu olsun bol kazançlar. İyi forumlar@Life maillere cevap ver. Ytpara'da çoğu kişi artık sizinle çalışmayacak. Ve şikayet açılacak haberiniz olsun. ( Bide ben mi çevirmeye uğraşıcam sen çevir bunu ) Tamam yatırmışın paraları önümüzdeki ay bari yapma böyle çileden çıkartma bizi![]()
durun konu bitmeden bişey sorayım güvenilir paypal bozan biri söyleyin[MENTION=15265]HunterLord[/MENTION] [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION]
Ben hala alamadım.
I'm still waiting for payment
Kanalinin durumu ne hocam? Acik mi? Telif var mi yok mu? Hala networka bagli misin? Hangi ayin kazancini bekliyorsun?
Arkadaslar konuya yazarken odeme alamadiysaniz yukaridaki sorulara cevaplari yazinda ona gore yardimci olalim, tavsiyede bulunalim.
Kardeş kanal açık hala bağlı life ye kanalda ne uyarı ne telif hiçbişi yok ekim ayının kazancını bekliyorum..hala alamadım.
Mail at hocam paypalda sikinti yasadilar bu ay ama gonderdiler diger arkadaslarinkileri. Senin kanalda bi sorun yoksa gonderirler sanada.
Kardeş mail attım bugün daha önce atmıştım paypalda sıkıntı var demişlerdi bugün paypalda sıkıntı olmadığını ödeme beklediğimi yazdım bu cevabı göndermişler.[FONT="]Sorry, we try but its an error
ama paypalda hiç bir sıkıntı yok.[/FONT]
Sende degil hocam onlarda sikinti varWebmoney hesabin varsa orayada isteyebilirsin parayi. yada 1000$+ uzeriyse banka hesabinada alabilirsin. Farkli paypal adresi verip odeme alan arkadaslarda var elinde baska paypal varsa onuda deneyebilirsin.
600 tl lazımdı bozdurdum %10la![]()
İşte sıkıntı orda paypal tek başka paypalım yok.webmoney desen oda yok.
para desen 3 haneli çok düşük bi miktar.
Hadi ne yapayım bi akıl ver.
hayırlısu olsunben hepsini bozacan sandım ..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.