Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

Hocam yakininin birinin adina paypal ac ve sonra kendine transfer et o parayi onaylamadan. Dusuk miktarsa pek sorun cikmaz heralde, ciksa dahi yakinindan belgeleri alir onaylarsin kaybin olmaz.

Kardeş bu paypala ödenme şansı yokmu sence.
Hadi bu ayı böyle hallettik gelecek aya ne olacak bu paypala ödenmemesinin sebebi nedir.Anlamıyorum ki.
Birde ödeme alan arkadaşlar paypalını değiştirip mi aldılar.Değiştirmeden alan oldumu.

Hadi bu ayı böyle hallettik gelecek aya ne olacak bu paypala ödenmemesinin sebebi nedir.Anlamıyorum ki.
Birde ödeme alan arkadaşlar paypalını değiştirip mi aldılar.Değiştirmeden alan oldumu.

Hocam illaki duzelir ama hergun mail atman lazim hatirlatmazsan birakirlar bi sonraki aya.

hocam,bi paypal adresine birden çok mail üzerinden ödeme alabiliyorsun.bide onu mu denesen acaba?hesapda sorun varsa tabi yine aynı olacaktır muhtemelen ama denemekten zarar gelmez bence.o paypala bi mail daha ekle,onun üzerinden iste bakalım ödemeyi.

Atarım hocam maili onda sıkıntı yok.hergünde atarım her saatte de atarım :Dyeterki sorun çözülsün ödemeyi yapsınlar..ama bu paypala yapsınlar..

Birde fatihbazin soyledigi gibi hocam paypal hesabina gir, orada mail ekleme bolumu var. Paypal hesabina 1 mail daha ekle. O mail uzerinden odeme iste. EGer odemeyi yapabilirlerse direkt senin asil hesabina gelecektir para.

hocam,bi paypal adresine birden çok mail üzerinden ödeme alabiliyorsun.bide onu mu denesen acaba?hesapda sorun varsa tabi yine aynı olacaktır muhtemelen ama denemekten zarar gelmez bence.o paypala bi mail daha ekle,onun üzerinden iste bakalım ödemeyi.

Teşekkür ederim hocam bu dediğini nasıl yapıyoruz.maili nasıl ekliyoruz paypala.
bunu deneyim ben bi ne olur ne olmaz belki öderler.

Birde fatihbazin soyledigi gibi hocam paypal hesabina gir, orada mail ekleme bolumu var. Paypal hesabina 1 mail daha ekle. O mail uzerinden odeme iste. EGer odemeyi yapabilirlerse direkt senin asil hesabina gelecektir para.

Hocam bunu nasıl yapıyoruz. hatırlıyorum daha önce görmüştüm ama şimdi aradım aradım bulamadım bi türlü.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim hocam bu dediğini nasıl yapıyoruz.maili nasıl ekliyoruz paypala.
bunu deneyim ben bi ne olur ne olmaz belki öderler.

Hocam bunu nasıl yapıyoruz. hatırlıyorum daha önce görmüştüm ama şimdi aradım aradım bulamadım bi türlü.

Hocam ana sayfadayken profil bolumu var, oraya gelirsen mail ekle kaldir yaziyor zaten. Oradan ekliyorsun. Yeni tasarimda nerede bilmiyorum bende hala eski tasarimda paypal.

Hocam ana sayfadayken profil bolumu var, oraya gelirsen mail ekle kaldir yaziyor zaten. Oradan ekliyorsun. Yeni tasarimda nerede bilmiyorum bende hala eski tasarimda paypal.

Tamam hocam buldum çok teşekkür ederim.Allah razı olsun.
Kusura bakma zamanını aldım.

https://www.paypal.com/myaccount/settings

burda sag üstte Email bölümü var,+ ya tıklayıp yeni mail ekleyeceksiniz.

Burdaki artı işlemiyor bende nedense anlamadım.Klasik görünümde buldum sanada ayrıca teşekkür ederim..

Son düzenleme:
Kanalinin durumu ne hocam? Acik mi? Telif var mi yok mu? Hala networka bagli misin? Hangi ayin kazancini bekliyorsun?

Arkadaslar konuya yazarken odeme alamadiysaniz yukaridaki sorulara cevaplari yazinda ona gore yardimci olalim, tavsiyede bulunalim.

bende alamadım , telif var toplululk var ama kapanmadı hala. ve kazandırmaya devam ediyor.

Mail atmismiydin? Mail at bakalim sanada mi paypalda sorun var diyecekler?

hocam yalnız bana bir ödeme geldi ama, eylülde kapanan kanalımın ödemesi olduğunu düşünüyorum. 2sini birden yollarlar mı? gelen ödemede hangi kanalın olduğu yazmıyor 1 kanalın mı 2 kanalın mı. Onuda bilmiyorum tam.

hocam yalnız bana bir ödeme geldi ama, eylülde kapanan kanalımın ödemesi olduğunu düşünüyorum. 2sini birden yollarlar mı? gelen ödemede hangi kanalın olduğu yazmıyor 1 kanalın mı 2 kanalın mı. Onuda bilmiyorum tam.

Eylulde kapanan kanalin odemesinden fazla bi miktarsa gelen 2si ayni anda yapilmistir. Bazilarina toplu yapiyorlar cunku odemeleri.

mail atıp soruluyormuş quizde işte bu ödeme hangi kanallara ait diye.life içinde geçerlidir bu.mail atıp sorabilirsin yani gelen parayı.

Şimdi benim ekimde kanalım açıktı kasım ortasından telifle kapandı. Kanal ödemesi için ne kadar daha beklememiz gerek. Mail attım sizin eylül ödemesini yaptık. Google parayı geri istedi. Bize bundan dolayı teşekkür etmelisiniz diyor. Telifli videolarda 3-5 izlenme almış videolardı. Bu videoların nesinden para alıpta telif atana gönderecekler ki? Yoksa numara mı çekiyorlar? :(

27 ekimde kanalı bağlamıştım ödemesi ne zaman gelir bu partnerde?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri