Life Network Ekim Ayı Kazançları Kasım Ödemeleri 2014.

mail atıp soruluyormuş quizde işte bu ödeme hangi kanallara ait diye.life içinde geçerlidir bu.mail atıp sorabilirsin yani gelen parayı.

Quizde açıklamaya yazıyorlar zaten hangi kanalın ödemesi olduğunu ama life bu konuda berbat 1 aydır hiç kanal bağlamıyorum bu nedenle.Bana ödeme gönderdiler ama ödemeyen kanal var mı bilmiyorum mail attım 10 gün oldu cevap da vermediler.

Şimdi benim ekimde kanalım açıktı kasım ortasından telifle kapandı. Kanal ödemesi için ne kadar daha beklememiz gerek. Mail attım sizin eylül ödemesini yaptık. Google parayı geri istedi. Bize bundan dolayı teşekkür etmelisiniz diyor. Telifli videolarda 3-5 izlenme almış videolardı. Bu videoların nesinden para alıpta telif atana gönderecekler ki? Yoksa numara mı çekiyorlar? :(

Hocam bu konu icerisinde daha once yazdim. Her parayi geri talep eden firma telif atmaz.

arkadaşlar paypal'a hala param yatırılmadı. hangi mail adresine nasıl bir mail atacağız yardımcı olur musunuz ingilizcem yok

Şöyle bir açıklama ypılmış facebook ta bunu parasını alamayanlar mı yapacak yok mu bilen birileri

Keep in mind, today is a last day when you can change your payment method for the November payments.

quizin altı olduklarından herhalde böyle oldu benimde bi kanal kapandı şubatta alsak bare.

23 Ekim'de kapanan kanalımın ödemesini dün mail attıktan sonra alabildim.

23 Ekim'de kapanan kanalımın ödemesini dün mail attıktan sonra alabildim.

hangi mail adresine ya da nereden mail attınız 22 ekimde bağladığım kanalın parasını alamadım nasıl bir metin yazmam gerekir parayı almak için

Param yatmış arkadaşlar. Ama sanki eksik yatmış. Paranın ne kadar olduğunu da bilmiyorum ama. Ekim yattı sanırım kasım duruyor o da inş. Bi daha ki aya. :)
Bu arada kanal kasım ayı ortalarında kapanmıştı.
Thanks lifenetwork.

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION]

Böyle bir cevap geldi ne yapmalıyım

[FONT=&quot]Paypals mistake[/FONT]

We're sorry, but we can't send your payment right now.)

Hocam farkli paypal ver varsa elinde soyledigim gibi. Paypallarinda sorun var onlarin.

Bugün az önce banada geldi ödeme.
Aynı paypala farklı mail ekleyince ona gönderdiler.
Bu fikri için [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a ayrıca teşekkür ederim.

Bugün az önce banada geldi ödeme.
Aynı paypala farklı mail ekleyince ona gönderdiler.
Bu fikri için [MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] a ayrıca teşekkür ederim.

bu fikri verirken açıkcası çokda umudum yoktu.o zamanda söylemiştim işe yaramaz heralde diye ama hiçbişey yapmadan beklemektense,denemek iyidir diye yapmanı istemiştim.iyiki denemişsin hocam,senin adına sevindim :)

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] We are still waiting for payments..

[FONT=&quot]Sorry, can you mail me again? What for I have to use it? bunu göndermişler ne diyorlar acaba yardımcı olabilecek arkadaş var mı
[/FONT]

vQQ9O4.jpg

Arkadaşlar burdaki 2014_10 dediği ekim ayının ödemesi yani eylül kazançları mı oluyor? Benim kanalım kapanmıştı o yüzden kasımda aldım.. Eğer böyleyse bana sadece eylül kazancımı ödemişler hala alacağım var Ekimden.. Sizde durum nedir? Eğer doğruysa sizdede 2014_11 yazması gerekir..

life facebook sayfasında dediğine göre 20-30 aralık tarihleri arasında dashboard aktif hale geliyormuş

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri