kanallar açık ama eskiden kapanan bir kanalım vardı onun parasımı acaba diye düşünüyorum ödeme beklediğim kanallar sürekli ödeme aldığım kanallarKanallar herhangi bi telif falan yemismiydi? yada kanallar hala acik mi?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kanallar açık ama eskiden kapanan bir kanalım vardı onun parasımı acaba diye düşünüyorum ödeme beklediğim kanallar sürekli ödeme aldığım kanallarKanallar herhangi bi telif falan yemismiydi? yada kanallar hala acik mi?
Şakamı şimdi bu life 4 haneli ödeme beklerken 6 dolar yollamışlar
İstemsizce güldüm kusura bakmaama lıfe ın alt odemesı 10dolar zaten 6doalr nasıl yolluyor ?
kanallar açık ama eskiden kapanan bir kanalım vardı onun parasımı acaba diye düşünüyorum ödeme beklediğim kanallar sürekli ödeme aldığım kanallar
bir bilsem nasıl gönderiyorlar şoktayım halaİstemsizce güldüm kusura bakmaama lıfe ın alt odemesı 10dolar zaten 6doalr nasıl yolluyor ?
kanalımda 1 tane ihtar var sadece 3 haneli ödeme almam gerekirken 5 dolar yollamışlar
kanalımda 1 tane ihtar var sadece 3 haneli ödeme almam gerekirken 5 dolar yollamışlar
olabilir belki bi sürü kanal açmıştımda lifeye bağlı bir kaç tane vardı belli adamlar ödemeyi yollamış paypalda not yerine ID#560 yazmışlar ne demek acaba ?
olabilir belki bi sürü kanal açmıştımda lifeye bağlı bir kaç tane vardı belli adamlar ödemeyi yollamış paypalda not yerine ID#560 yazmışlar ne demek acaba ?
Kimsenin bilgisi yok o ID ne oluyor. Kanallarla alakali biseydir mutlaka![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.