Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Eyvallah hocam çok saolhayırlı satışlar
Evet Arkadaşlar Bismillah Deyip Başlıyorum
Ne Zamandır Düşündüğüm Kanal Satışlarım Başlamıştır.
Öncelikle Açılan Kanallar Youtube ile İlgisi Olmayan PC ve İnternet Üzerinden Açılmıştır.
Kanallara Yalnız Bir Sefer Girilmiş O da İlk Açıldığında ve İçine Videosu Atılıp Bir Daha Kanala Ne Kendi İp sinden Ne de Başka Bir İp den Kesinlikle Girilmemiştir.
Kanallar Açılırken Maksimum Titizlik ve Özen Gösterilmiş Olup Kanallar Belli Süre Açık Bırakılmış ve Hiç Bir Sorun Yaşanmamış Kanallardaki Videolardan Kanalların Durumu Takip Edilmiştir.
Kanallara 2. Bir Giriş Olmamıştır.
Kanal Kapanması Şimdiye Kadar Yaşanmamıştır. Eğer Kanalı Siz Aldıktan Sonra İçine Video Atmadan Kapanırsa Paranız veya Değişiminiz Bizzat Tarafımca Sağlanacaktır.
Forumda Birçok Kişiyle Alışverişim Olmuştur. Paramın Kaldığı Kişiler Olmuştur ama Bende Parası Kalan Çok Şükür Olmamıştır Olmazda Allah Nasip Etmesin.
Bu yüzden Ref Vermeyecem Malesef
Satışım 20 Kanalla Başlamıştır. Umarım Devamı Gelir Herkes Memnun Olur.
Kanallara 2. Bir Giriş Yapmamak İçin Partnere Kendiniz Sokabilirsiniz. Eğer Ben Uğraşamam Derseniz Ben Bizzat Kendim Partnere Sokarım PM veya Skype Yoluyla Halledebiliriz
Ödeme Yöntemi Paypaldır.
1 Kanal 15 Lira
5 Kanal Tanesi 12 Lira
10 Kanal Tanesi 10 Lira
Not: Fiyatlar Kimine Göre Pahalı Gelebilir ama İyi Mal Her Zaman Pahalıdır.
kardeş 10 kanal nası 10 lira oluyor orayı düzelt![]()
İnşallah hocam Allah razı olsunHayırlı Satışlar Hocam İnşallah Devamıda Gelir![]()
Evet Arkadaşlar Bismillah Deyip Başlıyorum
Ne Zamandır Düşündüğüm Kanal Satışlarım Başlamıştır.
Öncelikle Açılan Kanallar Youtube ile İlgisi Olmayan PC ve İnternet Üzerinden Açılmıştır.
Kanallara Yalnız Bir Sefer Girilmiş O da İlk Açıldığında ve İçine Videosu Atılıp Bir Daha Kanala Ne Kendi İp sinden Ne de Başka Bir İp den Kesinlikle Girilmemiştir.
Kanallar Açılırken Maksimum Titizlik ve Özen Gösterilmiş Olup Kanallar Belli Süre Açık Bırakılmış ve Hiç Bir Sorun Yaşanmamış Kanallardaki Videolardan Kanalların Durumu Takip Edilmiştir.
Kanallara 2. Bir Giriş Olmamıştır.
Kanal Kapanması Şimdiye Kadar Yaşanmamıştır. Eğer Kanalı Siz Aldıktan Sonra İçine Video Atmadan Kapanırsa Paranız veya Değişiminiz Bizzat Tarafımca Sağlanacaktır.
Forumda Birçok Kişiyle Alışverişim Olmuştur. Paramın Kaldığı Kişiler Olmuştur ama Bende Parası Kalan Çok Şükür Olmamıştır Olmazda Allah Nasip Etmesin.
Bu yüzden Ref Vermeyecem Malesef
Satışım 20 Kanalla Başlamıştır. Umarım Devamı Gelir Herkes Memnun Olur.
Kanallara 2. Bir Giriş Yapmamak İçin Partnere Kendiniz Sokabilirsiniz. Eğer Ben Uğraşamam Derseniz Ben Bizzat Kendim Partnere Sokarım PM veya Skype Yoluyla Halledebiliriz
Ödeme Yöntemi Paypaldır.
1 Kanal 15 Lira
5 Kanal Tanesi 12 Lira
10 Kanal Tanesi 10 Lira
Not: Fiyatlar Kimine Göre Pahalı Gelebilir ama İyi Mal Her Zaman Pahalıdır.
Hocam eskiden vardı ticaret puanım ama bi ara sanırım forumun yedeği tekrardan mı yüklenmiş ne olmuş ondan sonra gitti bu ticaret puanı.Daha önce bolca ticarette bulunduğunu biliyorum hocam ancak niye hiç ticaret puanın yok o garibime gitti süs niyetine resmen forumda![]()
Çok teşekkürler Hayırlı Olsun3 adet kanal alındı gercekten iyi niyetli bi satıcı alıcak olanlar şüphe etmesin.Hayırlı satışlar,kolay gelsin.
Est. hocam genelde onay istemiyor fakat istediği zaman 3cx i kullanıyoruz. Zaten partnere soktuğunuz da +15 i açıyor. Yani kanal açarken onay istemediğinde bir daha onaylamaya gerek kalmıyor.Anlamadığım olay kanallara 2.kez girilmemiştir diyorsunuz şimdi 1.kez girdiniz videoları attınız. 2000 izlenim alacak life networke başvuracaksınız gelen daveti onaylayıp imza atacaksınız.Bunları tek giriştemi yapıyorsunuz?Edit: özür dilerim konuyu okumamışım düzgün.Hayırlı satışlar bol kazançlar.
Birde sorum var hocam gmail hesaplarını nasıl onaylıyorsunuz telefonlamı 3cx ilemi
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.