efsane1903
Yasaklanmış
arkadaşlar life network kanalları partnerlikden sallamış bugün. 2 tane kanal ikiside çizgi film. bu ne böyle bu gidişle kanal sokacak partner bulamayacaz.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
E adamlar konuda yazmadi mi zaten? Ayni seyi bende milyon kez soyledim son gunlerde, hala inadina cizgifilm yuklerseniz atarlar tabii.
Mercurial, partnerden attiklari kanalari ödüyorlar mi? Forumda bir yerde yaziyordu ama bulamadim yetkilinin mesajini.
Normalde oduyolardi. Fakat gecen ayin 15inden sonra kanali partnere sokup yine zorla cizgifilm dizi bastiysaniz odemeyebilirler. Normalde kanallari atmazlardi, fakat forum ahalisi sagolsun kisi basi onlarca kanal sokup direkt cizgifilm dizi basinca adamlar artik mecburen o tarzdaki butun kanallari temizlemek zorunda kaldilar. Halbuki isin cilkini cikartmadan adam akilli 1-2 tane cizgifilm/dizi/film kanali tutsaydi herkes bu durumla karsilasmazdik. O kadar yazdim, aldiginiz her telif networka zarar veriyor. Bana gore iyi bile yaptilar, kimse kusura bakmasin ama el attigimiz herseyi batirmakta ustumuze yok.
Normalde oduyolardi. Fakat gecen ayin 15inden sonra kanali partnere sokup yine zorla cizgifilm dizi bastiysaniz odemeyebilirler. Normalde kanallari atmazlardi, fakat forum ahalisi sagolsun kisi basi onlarca kanal sokup direkt cizgifilm dizi basinca adamlar artik mecburen o tarzdaki butun kanallari temizlemek zorunda kaldilar. Halbuki isin cilkini cikartmadan adam akilli 1-2 tane cizgifilm/dizi/film kanali tutsaydi herkes bu durumla karsilasmazdik. O kadar yazdim, aldiginiz her telif networka zarar veriyor. Bana gore iyi bile yaptilar, kimse kusura bakmasin ama el attigimiz herseyi batirmakta ustumuze yok.
Bence ödemeleri son kez yaparlar. Bundan sonra bu içerikleri partnere sokmaz ve ödemelerini de yapmazlar!
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.