Life Network Kanalları Sipariş Alımı

Hocam skype ekleyin dediniz ekledik te, kabul etmediniz gun boyunca.Sizinle iletisim kurmak biraz problemli galiba. siparisim icin paypal adresimi pm atiyorum. Benim paypalima baglayip oyle gonderin lutfen.

pm attım kardesim .

---------- Spam Engelliyici 22:45 ---------- Önceki Mesaj 22:43 ----------

Hocam pm attım 10 Ekim veya daha ileri bir tarihe 3 adet kanal istiyorum.

inş olur kardesim ../10/2014 01:00 tarihinde verilmek üzere eklendiniz Reyiz hocam . sagolun

kardesim istersende maille işim yok diosan kaç tane almak istiosan sölersin dersinki bize paypalım bu buna baglayın biz maiille ugrasma die paypalına baglar veiririz ok

zaten 3 adet siparişim var :) onları öyle ayarlarmısın.
pm ile maili atıyorum

hocam bugünkü teslim olacak kanalları teslim edebilecek misiniz?

gece yarısına kadar falan nette olamıcam da ulaşamazsınız o yüzden şimdiden soruyorum.

bugün banada teslim edecek 3 kanal vardı hazırsa alayım hemen :)

Hatta fazladan bi 5 10 tane varsa alayım hazırda

bugün banada teslim edecek 3 kanal vardı hazırsa alayım hemen :)

Hatta fazladan bi 5 10 tane varsa alayım hazırda

arkadaslar kanallar 2-3 gün sarkabilir bu durum için özür dilerim .
sebebi : ev tasıyorum . ortalık darmadagın . elimden geldiğince yükleniyorum . 2-3 gün sonrada olsa kimseyi madur etmeyip memnun edecegime inanın . tesekkürler

Acelem yok hocam zaten . Direk kendi paypalımı mı bağlıyorsunuz . Müsait olduğunuz da görüşürüz :)

hocam benden life yada quiz siparişi veren arkadaslar lütfen paypalllarını da versin . sizi sonra yormayım bidaha .tesekkürler. pm atın ben kayıt geciorum

herkese iyi geceler arkadaslar . benden yana sıkıntısı olan arkadas varsa skyde var her yerde isteyenede pm den tlf nomuda yollarım ama kimse kalkıp bana kapanan kanalı için para iadesine geldiğinde kanal bastınmı kardes dediğimde basmadım demesin . basmadıgın kanalın parasını şimdi verem ama bastıgın kanalın parasını istemek acaba hangi adap kuralına yakısır onu bilmem .. ev tasıorum dedim 2-3 gün musade istedim siparişler için ...kimsenin parasını alıpta kanalını vermediğim adam varsa cıksın burdan desinki beni paramı aldınn kanalımı vermedin . acamasam bile kimsenin parasını almadım . haram lokma yemedik yemeyiz . benimle ilgili sıkıntısı olanda varsa burdan yazsın ben bu kadar acıgım.. alan alır almayan almaz kimseye zor la bişe vermiom zorlada iş yapmıom . ok

5 Adet sipariş vermiştim konu üzerinden ancak dönüş sağlanmadı. Rica edersem siparişi aldığınızda pm atarmısınız?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri