fatihbaz
Süper Moderatör
Bu lifein Dashboard işi yalan oldu galiba![]()
boşver paneli,paramızı versin
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu lifein Dashboard işi yalan oldu galiba![]()
quizin ödemeleri bitti mi?
7. Aydan beri bir kanalım bagli halen daha 10$i geçip para alamadkboşver paneli,paramızı versin [emoji14]
Benim ödemelerim bitti
4 Haneli almadınız sanırım
Başlamadı değil mi daha Life
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam merhabalar, life'da ödemeler ayın 20 ile 05 arası.
Peki ilk defa ödeme alacaklar kaç gün bekliyor. Ödeme tarihine 10 gün kala 50 dolar kazansam direkt yatırıyorlar mı(İlk defa ödeme alacak biri açısından)
[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam merhabalar, life'da ödemeler ayın 20 ile 05 arası.
Peki ilk defa ödeme alacaklar kaç gün bekliyor. Ödeme tarihine 10 gün kala 50 dolar kazansam direkt yatırıyorlar mı(İlk defa ödeme alacak biri açısından)
Egr 50 dolari bu ay kazandiysaniz ocak 20 de yatar[MENTION=8925]fatihbaz[/MENTION] hocam merhabalar, life'da ödemeler ayın 20 ile 05 arası.
Kötü haber:
![]()
Aynı durumu paypal içinde geçerli mi diye sordum yanıtı burdan atarım
şirkette hizliresime yüklenen resimleri göremiyorum hocam engelli olduğu için, ne yazıyor acaba merak ettim![]()
Feci giriş yaptım Life'a geçen ay, bu ay meyveleri bekliyoruz yolla life![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.