- Web sitesi
- www.rootla.net
tek 1 telif dahi varsa bekleme abi![]()
neden hocam ??
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
tek 1 telif dahi varsa bekleme abi![]()
@hemato yani 50 tane Life kanalım olacak, 1 tanesi telifli diye hiç ödeme alamayacağım mı ? İsyan çıkar söyle ona kimse LİFE falan bağlamaz. Full quiz gireriz akıllı olsun![]()
abi mesaj attım bana verdiği yanıt bu, iyice suyunu çıkarmaya başladılar.
Hemen paniğe gerek yok, görelim tecrübe edelim.
telifli kanalı ödemiyor ne demek ya, telifsiz kanal mı olurmuş. öyle bişey yaparlarsa life biter
telifli kanalı ödemiyor ne demek ya, telifsiz kanal mı olurmuş. öyle bişey yaparlarsa life biter
ben life bağlamayı kestim bile sizde kesin arkadaşlar. awesomeness gibi önceden belli oluyor. bunlarda öyle yapmazsa ben bişe bilmiyorum.
ben life bağlamayı kestim bile sizde kesin arkadaşlar. awesomeness gibi önceden belli oluyor. bunlarda öyle yapmazsa ben bişe bilmiyorum.
bunu düşünmenize sebep olan şey nedir hocam?ne yanlışı oldu bu adamların?hayır yani gözümüzden kaçan bişey varsa bizde baglamayalım.ayrıca buradan ümidi kesip nereye girdirdiniz kanalları?geçen skypeda bi arkadaş mn varken ben quize,life a kanal mı sokarım diyordu o geldi aklıma![]()
1 telifli kanal varsa sonraki aya kalacak lafı nerden çıktı arkadaşlar?1 telif dahi yiyip partnerden atılırsa sonraki aya kalma olayı var sadece.partnerde ise kanal,1 telif yemiş hala sorunsuz duruyorsa yerinde tabiki ödemesi gününde yapılacak...
yok hocam ben daha bişe görmedim ama devamlı hakkında yazılanları takip ediyorum. awesomenesin millete kazık atması 2 ay önceden belli etmişti kendini. şimdi aynı şeyi life tan seziyorum. Tüm kanallarımı quize sokuyorum.
NOT: Dağıtabildiğiniz kadar partnera kanal dağıtın derim ben. şuan 6 partnerla çalışıyorum. dahada artıracam sayıyı kimin ne yapacağı belli olmuyor.
alternatifli çalışmaya her zaman varım.bana gelip hangi partneri önerirsin diyenlere ben hep aynı şeyi söylemişimdir.ben awe hariç heryerle çalışıyorum,neresi olursa olsun bitek yerle çalışmayın.nereye sokabiliyorsanız sokun kanalları diye.ama life da ben henüz bi risk görmüyorum.ayrıca life da bi yamuk olursa,onun quizdede olmama ihtimali yok.birbirine baglı zaten bunlar.birisi digerinin altı.
Ya arkadaş daha ödeme almadan acayip acayip düşünmeye başlamışsınız ha. Zorla Life'a ödemeleri yaptırmayacakasınız en sonunda o olacak.Az bekleyin ödeme tarihleri içerisindeyiz işte. Nedir bu panik. Ödeme tarihi geçer ödeme alamazsın eyvallah o zaman yardır ama daha ödeme almadan başlamışsınız..
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.