Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Quizin panel eski haline dönmüş, life 29unda panel geliyordu sözde, bu adamlar çok hızlı büyüdü kalkamıyorlar altından.

adamlar hızlı büyümedi, sadece Türklere değdi :D

biz en fazla 8-9 aydır kullanıyoruz ama adamlar 2 yıldan fazla süredir varlar..

ayda 500den fazla kanal bağladığını söyleyenler var, adamlar napsın...

2 güne hayatta başlayamazlar.. adamlar Rus, 31inde bayılana kadar içecekler :D

adamlar hızlı büyümedi, sadece Türklere değdi :D

biz en fazla 8-9 aydır kullanıyoruz ama adamlar 2 yıldan fazla süredir varlar..

ayda 500den fazla kanal bağladığını söyleyenler var, adamlar napsın...

Adamlar ne mi yapsın? İçeriğe kaliteye bakmadan, sahte izlenim bile almış olsa 1000 veya 2000 izlenim almış her kanalı almasın mesela. İdare edemeyeckleri kadar kanalı alın diye kim dedi onlara?

Ayrıca 2 yıldır varsa ve kanalların büyük çoğunluğu - ki %80-90 civarıdır - son 8 ayda bağlandıysa hızlı büyümemiş mi oluyor?

[/COLOR]
Adamlar ne mi yapsın? İçeriğe kaliteye bakmadan, sahte izlenim bile almış olsa 1000 veya 2000 izlenim almış her kanalı almasın mesela. İdare edemeyeckleri kadar kanalı alın diye kim dedi onlara?

Ayrıca 2 yıldır varsa ve kanalların büyük çoğunluğu - ki %80-90 civarıdır - son 8 ayda bağlandıysa hızlı büyümemiş mi oluyor?

bencede her kanalı almasın hocam :D hatayı orda yapıyo zaten.. yada kanal başı 250 USD altını ödemiyorum desin mesela.. az-öz kanalla uğraşsın..

kanal bazlı düşünürsen %99 son 8 aydır, yani bizden :D kişi bazlı % kaçızdır fikrim yok..

buarada bana atar yapmışsın ama ben onları savunmak için bişey yazmadım :D son dönemde şu forumda bunlardan en çok şikayetçi olanlardan biriyim.. benim asıl lafım ayarsızca abanıp hem youtube u daha hızlı sıkılaşma politikasına iten hem de partnerleri çöpe çeviren arakadaşlaraydı.. kinaye yaparak söyledim lafı, ondan yanlış anlaşılmış olabilir ;)

Burda mevzu kanal almakla ilgili değil adamlar ödeme yapmadıktan sonra 1 de bir 1000 de aldığı her kanaldan para kazanıyor ne kadar kanal okadar para bunların mantığı bu yoksa kanala göre istediğini yapar yarın 20k izlenim der kim sokacak kanal kaç babayiğit sokacak veya ayda kaç kanal sokacak farzetki ayda 1000 kanal kabul etsin totalde art niyet olduktan sonra onuda ödemeyecek. Büyük para dönüyor akıl sır ermez fazla bu işlere.

Ne zaman ödeneceğini sorduğumda nov kazacımla birlikte 3-4 Gün içerisinde ödemelere başlayacaklarını belirttiler.

azZobz0.jpg

Bunların en güzel özelliği en azından maile cevap dönüyorlar. Quiz gibi salak saçma bir supportları yok. ne dil biliyorlar ne dönüş yapıyorlar. Neyse herkes parasını alsında hayırlısı ile sonrasına bakılır.

Bizim patron gibi bunlar da parayı repoya mı yatırıyor acaba. :D Ne de olsa sağlam para kazanıyorlar sayemizde. :D

panel 2 hafta sonraya mı ertelendi vay be

bence ertelenmesi gayet normal.sonuçda bu adamlar açıkca belirtti,kendilerine özel bi panel yapmıyorlar,quizin panelinin aynısı olucak bunlardada.quizin panelindeki dengesizlik ortada,şimdi bunlar panel getirse neye yarar :D demekki onlarda quizin panelinin düzelmesini bekliyor :p

bence ertelenmesi gayet normal.sonuçda bu adamlar açıkca belirtti,kendilerine özel bi panel yapmıyorlar,quizin panelinin aynısı olucak bunlardada.quizin panelindeki dengesizlik ortada,şimdi bunlar panel getirse neye yarar :D demekki onlarda quizin panelinin düzelmesini bekliyor :p

4. kez tarih verip de yine yayınlamamaları çok büyük ayıp bence. Benim umurumda değil şahsen dashboard, gelmese de olur işime yarayacak bir şey değil ama insanlara şu tarihte geliyor sevinin deyip sonra her tarih gelişinde iptal oldu bekleyin biraz daha demeleri çok saçma geliyor bana. Yapmamaları lazımdı böyle bir şey, hiç demeselerdi keşke. :)

Neyse burası kazanç konusu, bu hafta çok az çalışacaklarını söylemişler. Ama 5-6'sında tüm kazançlarınız ödenmiş olacak yazmışlar.

Değerli arkadaşlar life partnerden bankaya ödeme alan bir arkadaş bana yardım edebilir mi bende bankaya ödeme almak istiyorum. life'a mail atacağım ama ingilizcem yok ne yazacağımı da bilmiyorum.

Değerli arkadaşlar life partnerden bankaya ödeme alan bir arkadaş bana yardım edebilir mi bende bankaya ödeme almak istiyorum. life'a mail atacağım ama ingilizcem yok ne yazacağımı da bilmiyorum.

Hi, could you change my currently payment method to bank account for my all channels linked your partnership? Here is my bank information;

Name and Last name:
Bank name:
Bank full adress:
Swift code:
Account number:

Gerekli kısımları doldurup gönderirsen yardımcı olur kendisi.

Son düzenleme:
4 haneli kapanan kanalların ödemelerini alanlar oldumu. Yeni yılın ilk saatinde en çok kazandıran kanalım patladı. Acaba bu kanalın ödemesini bu aymı alıcam bakalım.. Vay be gitti güzelim kanal.

Ayın 5 inden sonra birçok şey netleşecek sabredin...

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-15 arası ödenecek demeleride acaba dashbord sıkıntısından dolayımıydı? neyse yarın başlıcaklar büyük ihtimal ödemelere bakalım nasıl olacak

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri