Dün akşam 116$ Webmoney -e ödendi. Webmoney Ödemeleri devam ediyor.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayın 5 inden sonra birçok şey netleşecek sabredin...
HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aralıkta kapanan kanalın Kasım kazancı bu hafta ödenir mi?
Evet ödenecek. Tüm kanallarının kesinleşmiş kasım ayı kazançlarını eposta atarak öğrenebilirsin
1-15 arası ödenecek demeleride acaba dashbord sıkıntısından dolayımıydı? neyse yarın başlıcaklar büyük ihtimal ödemelere bakalım nasıl olacak
Evet ödenecek. Tüm kanallarının kesinleşmiş kasım ayı kazançlarını eposta atarak öğrenebilirsin
Hocam şimdi benim çok iyi bir kanalım Ocağın ilk saatinde daha saat 1 olmadan spamdan kapandı. Sence bu kapanan kanalın Aralık ödemesini alırmıyım ve Ocak'ta mı alırım Şubatta mı? Deneyimlisin sanırım..
Hocam şimdi benim çok iyi bir kanalım Ocağın ilk saatinde daha saat 1 olmadan spamdan kapandı. Sence bu kapanan kanalın Aralık ödemesini alırmıyım ve Ocak'ta mı alırım Şubatta mı? Deneyimlisin sanırım..
bence ocakta ödenir bendede olmuştu buna benzer durum.
Aralik odemesi bloke olur subatta alirsin. (Insallah)
Dostum büyük ihtimaller ödemen 1 ay sarkar , ama inşallah zamanında alabilirsin.
Zamanında alırsın aralık ödemeni
8e yakın eposta attım hiçbirine dönmediler cidden sinirlerim bozuldu 3günde bir mail atmakdan bıktım. Nasıl öğreniyosunuz siz kazancı anlamadımtanıdıkmı var nedir
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------
Ödemeler 20-5 arası degilmiydi 1-15mi oldu yılbası nedeniyle ?
Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.