Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Dün akşam 116$ Webmoney -e ödendi. Webmoney Ödemeleri devam ediyor.

aralıkta kapanan kanalın Kasım kazancı bu hafta ödenir mi?

Webmoney aralık ödemeleri bu ay kaçında yapılıcak acaba?Birde ödemeler kaçında kesinleşiyor Lifede?

Evet ödenecek. Tüm kanallarının kesinleşmiş kasım ayı kazançlarını eposta atarak öğrenebilirsin

8e yakın eposta attım hiçbirine dönmediler cidden sinirlerim bozuldu 3günde bir mail atmakdan bıktım. Nasıl öğreniyosunuz siz kazancı anlamadım :) tanıdıkmı var nedir

Sent from my iPhone 6 Plus using Tapatalk

---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

1-15 arası ödenecek demeleride acaba dashbord sıkıntısından dolayımıydı? neyse yarın başlıcaklar büyük ihtimal ödemelere bakalım nasıl olacak

Ödemeler 20-5 arası degilmiydi 1-15mi oldu yılbası nedeniyle ?

Evet ödenecek. Tüm kanallarının kesinleşmiş kasım ayı kazançlarını eposta atarak öğrenebilirsin

Hocam şimdi benim çok iyi bir kanalım Ocağın ilk saatinde daha saat 1 olmadan spamdan kapandı. Sence bu kapanan kanalın Aralık ödemesini alırmıyım ve Ocak'ta mı alırım Şubatta mı? Deneyimlisin sanırım..

Hocam şimdi benim çok iyi bir kanalım Ocağın ilk saatinde daha saat 1 olmadan spamdan kapandı. Sence bu kapanan kanalın Aralık ödemesini alırmıyım ve Ocak'ta mı alırım Şubatta mı? Deneyimlisin sanırım..

Dostum büyük ihtimaller ödemen 1 ay sarkar , ama inşallah zamanında alabilirsin.

Aralik odemesi bloke olur subatta alirsin. (Insallah)

bence ocakta ödenir bendede olmuştu buna benzer durum.

bence ocakta ödenir bendede olmuştu buna benzer durum.

Aralik odemesi bloke olur subatta alirsin. (Insallah)

Dostum büyük ihtimaller ödemen 1 ay sarkar , ama inşallah zamanında alabilirsin.

Arkadaşlar Çok saolun teşekkürler. Yalnız geçen ay Aralıkta kapanan başka bir kanalın kasım kazancını bu Aralıkta almıştım. Sanırım kapandığı ayı etkiliyor. Yani Şubatta kapanıyorsa Şubat kazancını Nisanda alıyorsun. İnşallah bu şekilde olur bende Aralık kazancımı normal şekilde alırım :)

Zamanında alırsın aralık ödemeni

İnşallah dediğin gibi olur arkadaşım teşekkürler..

hala beklemedeyiz life hadi be dostum artik gecen ay 3 aralikta geldi. Bu ay bekliyoz

sözde paypala 3xx gönderecekti hala ses yok

Life çok bozdu bozmaz bozmaz dedik önünü alamadik.

bence sakin olmak lazım sonuçta yılbaşı tatili var önümüzde ben buna bağlıyorum gecikmeleri

8e yakın eposta attım hiçbirine dönmediler cidden sinirlerim bozuldu 3günde bir mail atmakdan bıktım. Nasıl öğreniyosunuz siz kazancı anlamadım :) tanıdıkmı var nedir

---------- Spam Engelliyici 11:19 ---------- Önceki Mesaj 11:18 ----------

Ödemeler 20-5 arası degilmiydi 1-15mi oldu yılbası nedeniyle ?

Bilmem belki sadece bu ay oyle

Alla alla her ay aynı muhabbet arkadaşlar adamlar ödemeyi 5 ıne kadar yapıcak
kucuk odemeler 20sı ıle 1ı arası zaten 100 ödencek varsa 95ı ayın 4u ıle 5ı arasında odenıyor

---------- Spam Engelliyici 18:16 ---------- Önceki Mesaj 18:15 ----------

Her ayın 25inde falan sor 1saat donuyolar :D
[MENTION=9196]zQrrQ[/MENTION]

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri