Life Network Kasım Ayı Kazançları Aralık Ödemeleri 2014.

Benim Sorum 358,48 Dolar Bloke Konan Kanalarım Varmış tablo Halinde gonderdiler Sordum Bu Ay Ödücez Dediler Baktım Şimdi blokesiz Kanallara Gelmiş Bloke Olan Hiç Telifsiz Kapanan Kanal Ödemeleri Gelmemiş Kafayı Yicem Önümüzdeki Ay 4 Bin Dolar Kapanan Kanal Var Onuda Ödemeler 3 haneyi ödemeyen acil arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz bilğisi olan :( ?

Sorum : NOV block channels What do we pay?

Cevap

We pay this month

Best regards

Your LIFE NETWORK support

Kardeş daha kaçkere dicek bu forum size derler buay odencek dıye ama bak şimdi güzel kardeşim kasım da kanalın kapandı aralıkta değil ocakta alırsın

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

Şu konuda kanalı kapandıgı halde birdahakı aya alcagını bıldıgı halde yazanlar oluyorya bırıyle zıtlaşıcam ban alıcam ona yazıyorum :@

Benim Sorum 358,48 Dolar Bloke Konan Kanalarım Varmış tablo Halinde gonderdiler Sordum Bu Ay Ödücez Dediler Baktım Şimdi blokesiz Kanallara Gelmiş Bloke Olan Hiç Telifsiz Kapanan Kanal Ödemeleri Gelmemiş Kafayı Yicem Önümüzdeki Ay 4 Bin Dolar Kapanan Kanal Var Onuda Ödemeler 3 haneyi ödemeyen acil arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz bilğisi olan :( ?

Sorum : NOV block channels What do we pay?

Cevap

We pay this month

Best regards

Your LIFE NETWORK support

Şimdi Cevap Atmışlar Bana

Hello Dear Partner!

Sorry, but we are on holidays till 12 January.

We really hope for your understanding.

Best wishes

PS:

Don't worry, all payments will come till 06.01

Merak Etmeyın tum Ödemeler 6 ocak kadar yapılcak dıorlar blokeli kanalları ayrımı oduyorlar arkadaşlar?

---------- Spam Engelliyici 19:49 ---------- Önceki Mesaj 19:47 ----------

Kardeş daha kaçkere dicek bu forum size derler buay odencek dıye ama bak şimdi güzel kardeşim kasım da kanalın kapandı aralıkta değil ocakta alırsın

---------- Spam Engelliyici 19:47 ---------- Önceki Mesaj 19:46 ----------

Şu konuda kanalı kapandıgı halde birdahakı aya alcagını bıldıgı halde yazanlar oluyorya bırıyle zıtlaşıcam ban alıcam ona yazıyorum :@

cok bilmiş kardeşim ben bilmiormuyum senın su yazdıklarını ukala ınsanlardan nefret ederım bu kapanan kanal bu ayın değil kasım ayının ve 3 haneli kazanç adamlar aralık ayında ödemesini yapacaz dedıler daha oncede yaptılar 500 dolar yukarısı 57 gun ıcınde gelior bu 3 haneli once bı sor ukala bır sekılde konusmayın lütfen

4 hane alındı ama 500 dolar altı kapanan bi kaç kanalımı ödememişler

ödüyen kanallar varmı hocam kapanan blokeli birkaç kanalımı ödememişer demişiniz diğerlerini ödedilermi blokeli 500 dolar altı?

ödüyen kanallar varmı hocam kapanan blokeli birkaç kanalımı ödememişer demişiniz diğerlerini ödedilermi blokeli 500 dolar altı?
Yok hocam kapanan hiç bir kanalımı ödememişler 500 dolar altıydı toplam 300 dolarım yok şuan yatmamış önümüzdeki aya kaldı heralde.

Yok hocam kapanan hiç bir kanalımı ödememişler 500 dolar altıydı toplam 300 dolarım yok şuan yatmamış önümüzdeki aya kaldı heralde.
HocaM ben tum kanallarımı tablo halinde göndermişlerdi bloke olanları bende sordum aralık ayın 20 sındedı sormam bu ay oducez dedıler sımdıde mesaj attım blokeli kazacımı bu ay oducez dedınız ödemem gelmedi die cevap olarak

Hello Dear Partner!

Best wishes

PS:

bunu atmıslar Türkçesi

12 ocak kadar tatil sınırlı destek

merak etmeyın butun odemeler 6 ocak kadar yapılcaktır.

blokeli kazançları ayrımı yapcaklar anlamadım anlayan bılen varsa yazsın lütfen cok rıca edıorum?

HocaM ben tum kanallarımı tablo halinde göndermişlerdi bloke olanları bende sordum aralık ayın 20 sındedı sormam bu ay oducez dedıler sımdıde mesaj attım blokeli kazacımı bu ay oducez dedınız ödemem gelmedi die cevap olarak

Hello Dear Partner!

Best wishes

PS:

bunu atmıslar Türkçesi

12 ocak kadar tatil sınırlı destek

merak etmeyın butun odemeler 6 ocak kadar yapılcaktır.

blokeli kazançları ayrımı yapcaklar anlamadım anlayan bılen varsa yazsın lütfen cok rıca edıorum?
Ben mail atıcam güzel bi ingilizceyle yarın cevap verirler buraya yazarım

Ben mail atıcam güzel bi ingilizceyle yarın cevap verirler buraya yazarım

tamam hocam cok teşekkur ederım cevabı banada bildirirseniz cok sevınırım bu ay onemli değilde önümüzdeki ay cok fazla kapanan kanal var ve 57 gun surecek odemeleri sımdı 3 haneliyı ödemeyen 4 haneyi asla ödemez dıe dusunuorum quiz 3 hanelileri ful odedi biliorum bu nedır life daha ıyı derken ondan betermı cıkcak anlayamadım ben patnerlerden hıc bırsey :(

---------- Spam Engelliyici 20:16 ---------- Önceki Mesaj 20:03 ----------

Arkadaşlar facebook sayfasındaki yorumlara bakarken bu yorumu gördüm
Osman Dinçel nerde lan dasboard
Beğen · Yanıtla · 30 Aralık 2014, 09:36

LIFE A little delay, sorry
Beğen · 1 · 30 Aralık 2014, 13:58
biz rica minnet soruoruz arkadaş resmen hesap sorar gibi sormus 3 saate cevap atmıslar üzgünüz 2 hafta daha die bunlaradamı kötülük yarıo yanı anlayamadım :)

Son düzenleme:
Ödeme alan varmı şuan

bi paypalın daha gelmesi lazımda gelmedi

Lifede dashbord sistemi geldi mi?

5xx dolar odeme bekliyorum kanali gelen teliflerden dolayi 16 kasimda silmistim nolur sizce bu ay gelmez mi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri