adsenseye mi dönelim ne yapalım ya ona da güvenilmiyo ki.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Sevinelim mi?
gece 12 den sonra bir saatliğine küfür serbest olsun
Herşey ap açık ortada aslında , Quiz'in mail ile bilgilendirme sistemi olduğu için ödeme yaptığında dahi mail atıp ödemeniz şu hesaba şu miktarda falan diye bilgilendirme maili atıyordu , bloke olduğunda da bazı arkadaşlara bilgilendirme mailini attı.
Life da bu sistem yoktu. Blokeler söz konusu , şu ana kadar ödemesini alamayan arkadaşların durumlarının başka bir açıklaması yok bana göre. Quizdeki kadar dillendirilmemesinin sebebi , Life networkde Quizin yaptığı gibi bilgilendirme maillerinin atılmıyor olması.
Herşey ap açık ortada aslında , Quiz'in mail ile bilgilendirme sistemi olduğu için ödeme yaptığında dahi mail atıp ödemeniz şu hesaba şu miktarda falan diye bilgilendirme maili atıyordu , bloke olduğunda da bazı arkadaşlara bilgilendirme mailini attı.
Life da bu sistem yoktu. Blokeler söz konusu , şu ana kadar ödemesini alamayan arkadaşların durumlarının başka bir açıklaması yok bana göre. Quizdeki kadar dillendirilmemesinin sebebi , Life networkde Quizin yaptığı gibi bilgilendirme maillerinin atılmıyor olması.
açık kanallarında ödemesi gelmedi
hocam benim kanalım blokeli değil kanal sağlam ayakta onun bile ödemesini alamadım, ve mailden söylemişlerdi kasım kazancınız var banka hesabınıza 5 ine kadar alıcaksınız diye
Daha önce banka hesabınıza ödeme almışmıydınız? Ödeme kısmında banka hesap numaranız yanlış olabilir mi ? (saçma olabilir ama böyle bir ihtimalde olabilir )![]()
5 aydır alıyordum sorunsuz ayın 4ü diyince hesaptaydı para..
açık olduğu sürece o şekildeki bütün kanallarımı ödediler.
Merak ettiğim ödeme alanlar mı çoğunlukda alamayanlar mı ?
Sanıyorum almayanlar. Daha kimsenin sesi cıkmıyor bugunde ödenmesin sen konuyu gör![]()
otomatik mail a sevinecek hale getirdi bu ay life milleti![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.