Bu ödeme alamayanlar banka mı yoksa paypal mı?
Her ikiside sanırım,ben bankaya bekliyordum artık beklemiyorum
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Bu ödeme alamayanlar banka mı yoksa paypal mı?
Arkadaslar sizi rahatlatmak adina paylasayim dedim,Bunlarin (rus,sirp,vb) asil yilbasilari bugün,diger hristolar gibi 1 ocak degil yani.benim yan taraf ortodox klisesi su an bir alem yapiyorlar ruslar görseniz kafayi cizersiniz.polis her yil bizim sokagi bu yüzden kapatiyor.Bunlar bu kafadan 3 günden önce cikamazlar.bilginize![]()
kafalarını seveyim onlarınArkadaslar sizi rahatlatmak adina paylasayim dedim,Bunlarin (rus,sirp,vb) asil yilbasilari bugün,diger hristolar gibi 1 ocak degil yani.benim yan taraf ortodox klisesi su an bir alem yapiyorlar ruslar görseniz kafayi cizersiniz.polis her yil bizim sokagi bu yüzden kapatiyor.Bunlar bu kafadan 3 günden önce cikamazlar.bilginize![]()
yok hocam su an benim sokak savas alani gibi,havai fisekler,ciplak kizlar,sigara icen papazkafalarını seveyim onların
faceye 5 6 ocağa kadar yazmasını biliyolar
yok hocam su an benim sokak savas alani gibi,havai fisekler,ciplak kizlar,sigara icen papazellerinde zil gibi bir sey ilahiler söyleyerek bahcede dönüp duruyorlar.mumlar mesaleler....benim cocuklar yarin nasil okula kalkacaklar bilmiyorum
yok hocam su an benim sokak savas alani gibi,havai fisekler,ciplak kizlar,sigara icen papazellerinde zil gibi bir sey ilahiler söyleyerek bahcede dönüp duruyorlar.mumlar mesaleler....benim cocuklar yarin nasil okula kalkacaklar bilmiyorum
cektim,tlf dan pc ye indiriyorumMerak ettim şu delileri![]()
beyler life bu ayki paralarla yılbaşı partisi yapmış olmasın nerde ödemelerr lifeeeeeeeeeeeeeee --- the endddddddddddddddddddd ---
Senin paranla 1000 adet mum almışlar,rusya'daki muhabirimiz öyle diyor
arkadaslar nasil yollayacagimi bilemedim videoyu sonra spamci oldugum aklima geldi yt ye yükledim simdi,(reklamlari bos gecmeyelim beyler)
https://www.youtube.com/watch?v=IFlnm4MSj3s&feature=youtu.be
edit: sizin paralarla cilginlar gibi egleniyorlar.![]()
aynen hocam cok ictiler,birbirine girdi bir kac tanesi.almanlarda cok iciyorda bu ruslar kadar sapitmiyorlar.ama saka bir yana gecikmenin sebebi budur benceBizim paralar havada uçuyorrrrrr![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.