Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri

hemato

Kayıtlı Üye
life'a mail attım aralık kapanan kanallar için ödeme periyodunu;
[FONT=&quot]27.02 – 10.03
dedi.
[/FONT]

15inde kesinleşme oluyor, baktım açan yok ben açayım dedim. ne kadar kazancınız oldugunu ogrenmek ıcın lifea mail atmanız gerekiyor.
Ocak açık ve aralık kapalı için mail atıp bilgi istersiniz.
Öncelikle herkeze banka limitinin 100 dolara indirildiğinden dolayı ödeme yöntemlerini banka olarak değiştirmesini istiyorum, paypala hem miktardan %5 hemde kurdan neredeyse 0,15 gibi bir rakam ödüyoruz. Ödeme yöntemini nasıl değiştireceğiniz aşşağıda anlatıldı.

Olası soruları şimdiden cevaplandırayım;

Blocked yazanlar için fazla bel bağlamayın ( google atmıyor vs diyebilirler)
Blocked yazmayanları %99 alıcaksınız
ocak ayında kasım ayında kapanan kanalımın ödemesini aldım, blocked yani kapanan kanallarda life elinden geliğince ödemeye çalışıyor
Ödeme Tarihleri:
For Aralık 27.01 - 10.02
For Ocak 27.02 - 10.03
For Şubat 27.03 - 10.04

Blockedli kazançlarınız yani kapanan kanallarınızda muhtemelen 2 ay gecikmeli ödenir. Aralıkta kapanan kanal şubat periyotunda ödenecek demektir.

Life'ın en son facebook durumunda banka limitinin 100$ a indirildiği söylendi.

Ödeme yöntemi değiştirmek için Life network'e:

Hi i want to change my payment method
yazmanız yeterli olucaktır sonrasında size şablon göndercekler. O şablonu doldurup geri atarsınız.

Ödeme yöntemlerinizi en geç o anki ayın 15 ine kadar değiştirebilirsiniz, yoksa bir sonraki aya atar.

Konuya Life ödemeleri ile ilgili sorun problemleriniz varsa belirtin, konu dışı muhabbette bulunmayın lütfen, vakit oldukca cevaplarım.
Sizler için üşenmedim konuyu hazırladım, umarım beğenirsiniz.
Umarım herkez istediğini alır.

Ayrıca life network artık quize geçti sanırım. Bunlar sanırım life networkun son ödeme konuları olur. Ama destek olarak aynen devam ediyorlar.

Son düzenleme:
Bende ödeme yöntemi değişikliği için mail attım 3 gün önce. Geri dönüşte yapmadılar . iyice cıvıdı bunlar

aralık parasını ne zaman alırım arkadaşlar ve blocked geldigini nasıl anlarım ?

alıntı yaparsanız sevinirim teşekürler

Bir haftadir attigim maillere bende donus alamiyorum sanirsam artik eskisi gibi hizli destek olmayacak

Quiz'le tamamen birleşsinler artık Quiz ödesin bizim paraları ya.

Nasıl mesaj at? Dashboarda yönlendiriyorlar adamlar banka bilgileri için.. Ben 15 gün önce dashboarda girdim banka bilgilerimi.. Artık mesajla değiştirmiyorlar diye biliyorum

ocak kesinleşmişini öğrenen varmı ? benim bildiğim 20sinde öğreniliyordu

Nasıl mesaj at? Dashboarda yönlendiriyorlar adamlar banka bilgileri için.. Ben 15 gün önce dashboarda girdim banka bilgilerimi.. Artık mesajla değiştirmiyorlar diye biliyorum

Emin misiniz hocam mail attim bana da donus olmadı resim veya link atarsanız sevinirim ben de bakayım Teşekkürler

Emin misiniz hocam mail attim bana da donus olmadı resim veya link atarsanız sevinirim ben de bakayım Teşekkürler

Dashboardları quizin dashboardı, birleşmişler sanırım.. Paypaldaki problemlerden dolayı ödeme biçimini değiştirmek istediğimizde artık dashboard var oradan değiştirebilirsiniz dediler.. Hatta forumda yazıldı bir kaç defa.

Dashboardın mı linkini atacağım?

Arkadaşlar ödeme yöntemini quizin panelinden şimdi değiştirsek bu ay eski yöntemle alırız yinede değil mi ?

Dashboardları quizin dashboardı, birleşmişler sanırım.. Paypaldaki problemlerden dolayı ödeme biçimini değiştirmek istediğimizde artık dashboard var oradan değiştirebilirsiniz dediler.. Hatta forumda yazıldı bir kaç defa.

Dashboardın mı linkini atacağım?

Dashboard gelmedi biliyordum ben onun için mail attim ödeme yöntemi değişsin diye life quiz gibi değil imzayı attımi daha ugramam mekanına:) varsa link varsa foto eve geçince bakayım hocam imkanınız varsa atın atamazsniz da sıkıntı yok

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri