armageddon.
Yasaklanmış
Beyler bankaya ödemesini almayan var mı?
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ben alamadım henüz 3 hane Vakıfbank bekliyorumBeyler bankaya ödemesini almayan var mı?
Hocam panele nasıl giriyorsunuz ki kanal kapanınca panel felan açılmıyor :S
Gerçekten çok özür diliyorum bir anlık öfkeyle yazmışdım dün insanın emeğinin karşılığını alması gerçekten çok güzel bir duygusanırım ödemede karışıklık olmuştu ben ilk banka hesabına ödeme istedim sonra webmoneye çevirttim ama banka hesabına ödeme gelmiş an itibari ile banka hesabına 346$dan 280$ gelmiş 66$lık bir kayıp var ödemeyi geri iade edip webmoney olarak alma şansım varmı
Thanks [MENTION=14539]Life Network[/MENTION]
Ödemeyi iade edicen webmoney alıcan adamlarda sizle uğraşıcak dimihey allahım ya bi şükretmesini bilin paypalda bana her ay en aşşa 2bin tl kesinti oluyor ağzımı açmıyorum şükrediyorum bi 66 dolar kesinti olmuş Kanalın kesintisi %20 bankanın 30dolar kesintisi + 10küsür dolar biyere daha kesinti oluyor ee tamam işte normal paran yatmış
Tamam hocam sakin olun lütfen sinirlenminin bir anlamı yokki ben 1 hafta uğraştım ödemeniz yok diyorlardı?%20 Kesintiyi unuttum kusura bakmayın.
---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------
Enparadan dolar olarak atmden ödeme alabiliyormuyuz?Birde ek bir çekim ücreti varmı arkadaşlar?
Tamam hocam sakin olun lütfen sinirlenminin bir anlamı yokki ben 1 hafta uğraştım ödemeniz yok diyorlardı?%20 Kesintiyi unuttum kusura bakmayın.
---------- Spam Engelliyici 11:48 ---------- Önceki Mesaj 11:43 ----------
Enparadan dolar olarak atmden ödeme alabiliyormuyuz?Birde ek bir çekim ücreti varmı arkadaşlar?
Ocak 2014 de kapanan kanallarin parasi toplam olarak 5 haneli bu sabah kuveyt türke yatmis bulunmakta. Herhangi bir kanal ID de yazmiyor.
Ziraat hala beklemede![]()
Çekimde ek ücret yok sanırım hocam ama bak suan dolar 2.60 en şanslılardansın bıran once onu ınternet bankacılıgından bozdur hatta hemen ılk defa dolar 2.60 oldu 1sanıye bekleme derim
[MENTION=11667]mikail9595[/MENTION] Geri iade etmis olsan yine bi ton para kesilecek geri giderken, adamlar tabiiki o kesintiyi tekrar odemeyeceklerdir.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.