Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
arkadaşlar banka ödememi gönderdiniz mi dedim bunu yazdılar ne yapmam gerekiyor?

We tried but Bank asked us for the home address

(hesap bilgileri, bakiye)

Can you please provide it + double check your swift again?

Yok artık daha neler banka ev adresi sormuş demek... Ben de paypal ödemeleri neden gelmedi diye soruyorum, paypal mı bloke etmiş gibi şeylerle dönüş yapıyorlar.Bakalım ne zamana kadar uzatacaklar bu süreci...

facebook açıklaması;
Sorry, we have delay with the January Bank payments. It will be sent next week. My apologizes.
PS: On Monday here is a holiday again.

Paramı neden ödemediniz diyorum adamlar quize networkun dashboardından da kanallarınızı ekleyebilirsiniz oluyor. Diyorum sağlam dalga geçiyorlar haftalardır. Ben ne soruyorum herifler ne cevap veriyor bu böyle 4. mailleri. Hepsinde tamamen alakasız cevaplar aldım. Yakında ben de dalga maillerine başlicam. Keyif alıyorlar madem ben de keyifleneyim.

Paramı neden ödemediniz diyorum adamlar quize networkun dashboardından da kanallarınızı ekleyebilirsiniz oluyor. Diyorum sağlam dalga geçiyorlar haftalardır. Ben ne soruyorum herifler ne cevap veriyor bu böyle 4. mailleri. Hepsinde tamamen alakasız cevaplar aldım. Yakında ben de dalga maillerine başlicam. Keyif alıyorlar madem ben de keyifleneyim.

normalde yani life ile quiz ayrı iken life ile anlaşma sorunum hiç olmadı.ama life kapandıkdan sonra lifedakileri işten attılar ve quiz çalışanları mı bakıyordur nedir destegede artık neyse anlaşamıyoruz.normalde bu söylediginizi quiz yapardı,lifeda ne sorarsan şak diye cevabını alırdın.ama bu olaydan sonra life a da mesaj atsan,quizede mesaj atsan konuyla alakalı cevap alamaz olduk.

normalde yani life ile quiz ayrı iken life ile anlaşma sorunum hiç olmadı.ama life kapandıkdan sonra lifedakileri işten attılar ve quiz çalışanları mı bakıyordur nedir destegede artık neyse anlaşamıyoruz.normalde bu söylediginizi quiz yapardı,lifeda ne sorarsan şak diye cevabını alırdın.ama bu olaydan sonra life a da mesaj atsan,quizede mesaj atsan konuyla alakalı cevap alamaz olduk.
Evet bu birleştirme işi hiç iyi olmadı. Görünürde iki network var ama alakası yok tekini bile sayamam şu an ilgisizliklerine bakaraktan. Yani sahtekarlıkları tam belli olsa illaki alternatif aricaz. O da belli değil sadece oyalıyorlar.

Evet bu birleştirme işi hiç iyi olmadı. Görünürde iki network var ama alakası yok tekini bile sayamam şu an ilgisizliklerine bakaraktan. Yani sahtekarlıkları tam belli olsa illaki alternatif aricaz. O da belli değil sadece oyalıyorlar.

hocam ne sahtekarlıklarını gördünüz.

Sürekli oyalıyorlar, 50 defa karşılıklı mesajlaşmışız, bana yok eski hesabın neydi falan her seferinde alakasız sorular soruyor, arkadaş kanal linkimi veriyorum işte kontrol et para göndermiş misin göndermemiş misin bak

aralık kazancı da ocak kazancı da gelmedi, kanal açık sapasağlam, yarı özgün el emeği bir kanal

wbmoney hesabımı da veriyorum işte, zaten paypal versem bile göndermeyip paypalınız blokeli gibi yalanlar uyduruyorsunuz !
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

You are not sent my december and january earnings, continual stall me !

Son düzenleme:
dert etmeyin arkadaşlar life da bu güne kadar 1 kişi hariç kimsenin alacağı kalmadı pp leri ödediler kapanan kanallar dahil bankalar da sorun oluşmuş salı ödenecek yazmış adamlar bu kadar kendinizi germeyin

parasını alamayan o 1 kişi kim hocam? :)

ismini hatırlamıyorum bi aralar yok paramı ödemediler felan yazıp milleti galeyana getiren biri vardı bayaa bi oldu 2-3 ay yalanmı doğrumu bilemem lifte param kaldı diyen tek kişi oydu onu demek istedim hocam

arkadaşlar. bana mail atmış life. paypal ödeyemiyoz. weobomeoy felan ile değiştir diyo. ben de onlara xxx mail adresi ile verdiğim webomey i değiştirin dedim. onlar da bana dashboardlara gir hepsine webmomeyi yaz dedi. ben de o hesaplara tek tek girer isem banlanırlardan spamden dedim. cevap gelmedi. arkadaşlar ne yapacam ben şimdi

600 hesaba tek tek girip her birine ayrı webmomey mı girecem. ne olacak şimdi. biri bu derde bi çare söylesin

arkadaşlar. bana mail atmış life. paypal ödeyemiyoz. weobomeoy felan ile değiştir diyo. ben de onlara xxx mail adresi ile verdiğim webomey i değiştirin dedim. onlar da bana dashboardlara gir hepsine webmomeyi yaz dedi. ben de o hesaplara tek tek girer isem banlanırlardan spamden dedim. cevap gelmedi. arkadaşlar ne yapacam ben şimdi

600 hesaba tek tek girip her birine ayrı webmomey mı girecem. ne olacak şimdi. biri bu derde bi çare söylesin

biraz onların gözünden bakmak lazım sen 600 kanalım var spamdan kapanır vs vs dersen adam sallamaz herhalde

600 kanal mı,MAŞALLAH :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri