Bi banka ödemesi bu kadar gecikir mi arkadaş ya, bi sonra ki ödeme günü yanaşmaya başladı biz hala bankaya ödeme alamadık
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
vay anasını asgari ücret içerde, hani az parada değil, şubat 5 de banka hesabımı ekledim
hala gelen giden yok
asgari ücret içerde diyorsan ödenmez tabi. 1000 dolar altı ödenmiyor diye biliyorum bankaya.
asgari ücret içerde diyorsan ödenmez tabi. 1000 dolar altı ödenmiyor diye biliyorum bankaya.
limitler degişmiş;banka 300$,paypal 10$,webmoney 1$ olmuş.
Hocam life ocak kazancı webmoneye aldığınız kaç haneliydi.
Life bağlı 6 kanalım şubat 10 da kapandıkedinleşmeden iki gün önce ne ödeme yönteni değiştirebiliyorum ne dashborda girebiliyorum toplasanız hepsini 3xx anca ederdi kazancı acaba bugünlerde ödeme beklemelimiyim ocakta birikenleri
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.