Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Benim 4 Haneli Banka Ödemem Halen Yapılmadı Ne Zaman Ödeyeceksiniz ?

Birde kesinleşip 12 şubatta kapanan kanallar ne olmuş arkadaşlar sorar mısınız?
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

Son düzenleme:
please
Can you check your pm ?
you haven't paid 6 months old !!!

please
Can you check your pm ?
you haven't paid 6 months old !!!

6 aydir odemediler mi demek istedin ben mi yanlis anliyorum?
[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] Banka odemesiyse hala oduyolar hocam bu hafta sonuna kadar hepsi odenir demisler. Paypal ise problem vardir, webmoney ise odenmis olmasi gerekiyordu.

[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] Banka odemesiyse hala oduyolar hocam bu hafta sonuna kadar hepsi odenir demisler. Paypal ise problem vardir, webmoney ise odenmis olmasi gerekiyordu.

hocam sorma ya.
çıldıracağım sinirden
burada yazmıştım tam olarak sıkıntıyı. paypaldaydı bu kanal. sonra ödeme yöntemi olarak enparayı girdim. sorunu anlatmaya çalışıyorum ama tınlamıyorlar. o resimdeki 88$ kazanç ne paypala nede enpara ya gelmedi daha
http://www.ytpara.com/882736-post1934.html

Can Kardeşim paypal değil, wmz yazdım orda... ama nedense inatla birtek bana cevap vermiyor... Merak Konusu?

İ haven't got my January PAYPAL Payment yet. Why does it too late ?!!

İ sent so many massage to support. You said; wait wait !!

Now, it is MARCH. and i m waiting for JANUARY Payment still.

Life lost confidence in my oppinion.

İ have so many channels in Life. İ changed only 1 channel paypal from WMZ. İ can't change all channels. İt s too hard for me.

İ sent my Paypal account to your mail. All my paypal channels please send me my WMZ. İ sent WMZ number too.

You must send my January payment as soon as possible. İ'm impatient, enough.

Please send my money.

Can Kardeşim paypal değil, wmz yazdım orda... ama nedense inatla birtek bana cevap vermiyor... Merak Konusu?

Pardon hocam gormemisim kusura bakma. Webmoneyler odeneli cok oluyor. Ocak webmoney kazanclari Subat sonunda odenmisti. Bende bi kac kasim ve aralik odemelerim icin baya bekledim sonundada aldim ama surekli mail attim ve forumdanda yazdim. Skypeda denk geldikce oradanda yazdim. Buradan ozel mesaj atmayi denermisin bi kanal linklerinle, oradan cevap verecek mi bakalim?

Pardon hocam gormemisim kusura bakma. Webmoneyler odeneli cok oluyor. Ocak webmoney kazanclari Subat sonunda odenmisti. Bende bi kac kasim ve aralik odemelerim icin baya bekledim sonundada aldim ama surekli mail attim ve forumdanda yazdim. Skypeda denk geldikce oradanda yazdim. Buradan ozel mesaj atmayi denermisin bi kanal linklerinle, oradan cevap verecek mi bakalim?

Hayır cevap vermiyor, can kardeşim gerçekten çok tuhaf... bırkısım kanalları paypala attılar, bir kısmınıda paypalında hiç bir sorun yokken değiş dediler ok dedim değiştim...taaa nezaman hemde... sonra herkes yazdı wmz lere alıyoruz diye enteresan dedim bekledim öderler diye... Bugün, kendisi yazmış buradayım bana sorun diye bende sordum.. ikire ama cevap vermiyor.. Şimdi bir benzerini [MENTION=9020]Alex[/MENTION] yazdı bakalım ona ne diyecek, takipteyim... Saygıyla.

There's another person here saying that he didn't receive his January WMZ payment. I suppose you paid them all already at the end of February, didn't you? The person who didn't get his payment is [MENTION=7875]csk2205[/MENTION] . Please contact to him either by private message or by mail.

İ haven't got my January PAYPAL Payment yet. Why does it too late ?!!

İ sent so many massage to support. You said; wait wait !!

Now, it is MARCH. and i m waiting for JANUARY Payment still.

Life lost confidence in my oppinion.

İ have so many channels in Life. İ changed only 1 channel paypal from WMZ. İ can't change all channels. İt s too hard for me.

İ sent my Paypal account to your mail. All my paypal channels please send me my WMZ. İ sent WMZ number too.

You must send my January payment as soon as possible. İ'm impatient, enough.

Please send my money.

This could happen only if you had PayPal limitation problem before. In february we have suspended payments in advance for such partners until they won't provide us their new payment account. It's because our system could not proceed payment correctly if it receives lots of errors with it.

---------- Spam Engelliyici 14:13 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] I did not get the answer. I ask again... Why?
ps: channel payment of WMZ

PM me your url

This could happen only if you had PayPal limitation problem before. In february we have suspended payments in advance for such partners until they won't provide us their new payment account. It's because our system could not proceed payment correctly if it receives lots of errors with it.

Ok, now how can i get my January Payment? Tell me

[MENTION=11173]static_reactor[/MENTION] Odemisler hocam oyle diyorlar.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Can you inform him where you've paid those earnings? Bank/Paypal or WMZ account information i mean.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri