Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
[MENTION=11173]static_reactor[/MENTION] Odemisler hocam oyle diyorlar.
[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] Can you inform him where you've paid those earnings? Bank/Paypal or WMZ account information i mean.

I sent him a message PM

---------- Spam Engelliyici 14:18 ---------- Önceki Mesaj 14:17 ----------

Ok, now how can i get my January Payment? Tell me

It should be sent today/tomorrow, as we recieved an updated list of payment accounts for such partners.

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION] hello open channel 4 digits of my bank did not pay the amount to be paid when

This could happen only if you had PayPal limitation problem before. In february we have suspended payments in advance for such partners until they won't provide us their new payment account. It's because our system could not proceed payment correctly if it receives lots of errors with it.

---------- Spam Engelliyici 14:13 ---------- Önceki Mesaj 14:11 ----------

PM me your url

I send PM...

[MENTION=14539]Life Network[/MENTION]

İ sent to you PM about my paypal account and wmz purse number.i m waiting for my money please. Thanks.

birisi allah rızası için şunu çeviriversin translate ile çevirdim adam ? diyor

açık kanalımın 4 haneli ocak ödemesi yapılmadı ne zaman ödeyeceksiniz bunu biri hayrına çeviriversin

[MENTION=9625]Mercurial[/MENTION] teşekkürler can kardeşim. Son attığın yazıdan sonra pm'leştik kendisiyle...

ne alaka bilmiyorum ama life 2 haneli bi ödeme geçti az önce şimdiye kadar life hiç kanal sokmadım hayırmıki :D

birisi allah rızası için şunu çeviriversin translate ile çevirdim adam ? diyor

açık kanalımın 4 haneli ocak ödemesi yapılmadı ne zaman ödeyeceksiniz bunu biri hayrına çeviriversin

Hocam I still didn't get my january bank payment dersen cevap alirsin. Kanal linkinide ekle mutlaka. Buyuk ihtimalle bu hafta sonuna kadar odenecek diyeceklerdir.
[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] Sevindim hocam, ama pesini birakma. Yoksa uzattikca uzatiyorlar.
[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Quiz odemesi olabilir o. Quizin bazi odemelerini life yapiyor.

Hocam I still didn't get my january bank payment dersen cevap alirsin. Kanal linkinide ekle mutlaka. Buyuk ihtimalle bu hafta sonuna kadar odenecek diyeceklerdir.

[MENTION=7875]csk2205[/MENTION] Sevindim hocam, ama pesini birakma. Yoksa uzattikca uzatiyorlar.

[MENTION=14064]GriAy[/MENTION] Quiz odemesi olabilir o. Quizin bazi odemelerini life yapiyor.

Life Network 2015-01 Payment ID#

yazıyor hocam ödemenin altında

Allah Razı Olsun Hocam Kanal Url İle Birlikte Pm Attım

i'm waiting my january paypal payment today or tomorrow. Thanks.

Yarın ya da bugün Paypal'a ocak ödemesini yapacağız dedi bana bakalım inş.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri