Life Network Ocak ayı kazançları Şubat ayı ödemeleri

• Kullanıcı hemato
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Diğer Partner Networkleri
Programdaki pursesde amount yazan yerde görünüyor dimi hocam para?

Çà÷èñëåíèå îò Quiz Group International Inc., ¹2917xx, äàòà 16/03/2015. Life Network Payment for 2015-02-01 PayID2917xx

zack hocam bunlar şubat ödemesini yapmışlar gördüğüm kadarıyla yanlış konuya yazdım baktım konu yok ben açtım konuyu

webmoney 2 , 3 haneli şubat kazançları an itibariyle gelmeye başladı

ocak açık kanallar banka ödemeleri için pm attım. bugün yapılacak dediler.

Lifetan cevap var;
Guys, if you don't get your payment for some reasons (usually because of the limits with your PayPal) then you have to change your payment account through the dashboard and then after that it will be repaid again by QUIZ/LIFE in 2-3 days.

Lifetan cevap var;
Guys, if you don't get your payment for some reasons (usually because of the limits with your PayPal) then you have to change your payment account through the dashboard and then after that it will be repaid again by QUIZ/LIFE in 2-3 days.

ödemeniz gelmezse mi değiştirin diyor yoksa herkesinmi değiştirmesi gerekiyor ? anlayan biri çevirebilirmi

ödemeniz gelmezse mi değiştirin diyor yoksa herkesinmi değiştirmesi gerekiyor ? anlayan biri çevirebilirmi

her ikiside olabilir hocam. garanti olsun diyorsan değiştir.. paypalla ilgili sorun herkes yaşayabilir şu dönemde..

bankadan aradılar şimdi ismi yanlış yazdıkları için ücreti karşı tarafa iade edeceğiz dedi, ya da bize ulaşarak düzeltme yapmalarını söyleyebilirsiniz dedi. bu durumu güzel bir şekilde ingilizce olarak life'a ulaştırmama yardımcı olabilecek birisi var mı?

Arkadaslar kuveyt turk banka odemesi alan varmi aramizda? Bir benmi ocak ayi odemesini almadim.

Banka ödemelerinde kesinti % kaç oluyor arkadaşlar ilk defa ödeme alıyorum da.

Bu life artık sovdurecek kendine. Bir taraflarını yirttilar banka ya da wm ye geçin diye geçtik bankaya hala oyaliyorlar.

Arkadaşlar webmoneye geçmenizi öneririm geçen hafta ocak ödemelerini bu hafta şuba ödemesini aldım sorunszca iki ödemede 4 haneliydi.

Az önce yine mail attım. Dedim göndercez dediniz haftalardır göndermediniz. Paypalı bırakın bankaya geçin dediniz geçtik gelen giden yok. Para göndermeniz için wm ye geçmemiz gerekiyorsa söyleyin geçelim yarın bir gün onaylanır dedim.
Bunun yanında paypal bilgilerimi banka bilgilerimi her şeyi yolladım. Ayrıca forumdan hala birçok kişi para bekliyor dedim forumun da ismini yazdım.
Daha ne yapılır bilemiyorum ki taş olsa tepkisiz durmaz ama bu herifler iyice cozuttular.

normal ocak ödemeleri bitmedi mi hala? bende kapanan kanalı bekliyorum.

ocaktan 12X$(kapanan imzasız kanal) paypal, şubattan 32X$(kesinleştikten sonra kapanan kanal banka ödemesi Enpara) bekliyorum hala yapmadılar.

banka ödemesini çevirdim ben wm ye. bankaya alamıycaz gibi. bakalım ne zaman yapacaklar wm ye. hala ocak alamadım tarihe bak arkadaş :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri