Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

konuda 13 doları duyunca bi an stres yaptım, acaba banada 13 dolarmı yolladılar diye
çok şükür şuanda herhangi bir gelen giden yok

Tam 13 mu kusurat var mi hocam sendede

13,70$ Ben skypedan sormuştum bekleyen ödemeleriniz 206 dolar bi kanal 13 dolar ise başka bir kanal olarak cevap vermişti bana sadece 13 dolar yatmış yani 1 kanalın kazancı gibi birşey oluyor diğer kanal yatmamış :( sanırsam youtube ödememiş olabilir.

Son düzenleme:
Life bu ayki ödemeleri 13dolar üzerine kurulu galiba..

Şaka bır tarafada acaba herkese aynı mıktarda geldiğine göre 13 dolar bir ödül olabılır mı,ücreti gelenler hangi saatte geldıklerıne bakabılır mı?

13,70$ Ben paypaldan sormuştum bekleyen ödemeleriniz 206 dolar bi kanal 13 dolar ise başka bir kanal olarak cevap vermişti bana sadece 13 dolar yatmış yani 1 kanalın kazancı gibi birşey oluyor diğer kanal yatmamış :( sanırsam youtube ödememiş olabilir.
Paypaldan sordum derken ordan nasil soruyoruz ? Birde life nin destek mailini alabilir miyim ?

Life bu ayki ödemeleri 13dolar üzerine kurulu galiba..

Şaka bır tarafada acaba herkese aynı mıktarda geldiğine göre 13 dolar bir ödül olabılır mı,ücreti gelenler hangi saatte geldıklerıne bakabılır mı?

Bana 16:00 da gelmiş :) Yav çok koyuyor böyle 200 bekliyorsun 13 falan :p

Ortalığı velveleye vermeyin bi hata varsa düzeltirler.

Kimsenin birşeye verdiği yok hocam sadece gelen sorulara cevap verdim,zaten paranın ödenmesini beklemiyordum kanal 15 ine yetişemeden kapanmıştı ama şuna şaşırdım temmuz ayında ödenecek kazançlarınız diye bana skype dan life birebir yazmıştı :) life da kimsenin parasının kalmayacağını çoğu kişi biliyor zaten

Velveleye verecrk durum yok dostumda 400 dolar beklerken 13 dolar alinca haliyle insan merak ediyor napalim soguk su mu icelim yada biz cozum icin ugrasmiyalim mi ?

13 uğursuz sayıdır arkadaşlar bir şey ima etmeye çalışıyorlar ) Bu ay başımıza bir uğursuzluk geldi ödemeler için biraz daha bekleyeceksiniz gibi bir şey olabilir :)

13 uğursuz sayıdır arkadaşlar bir şey ima etmeye çalışıyorlar ) Bu ay başımıza bir uğursuzluk geldi ödemeler için biraz daha bekleyeceksiniz gibi bir şey olabilir :)
Valla aman gec olsun guc olmasin hocam yav. 13 nere 396 nereye zaten tek saglam kanal bu kaldi elimde. Alti ay askerlik bitirdi beni kanal manal kalmadi tek umudum life :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri