Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

Gec olsun guc olmasin 2/3 gun geciksin sorun deil.. Sabredemeyen konudan da ciksin partnerden de

ben de eskiden olsa korurdum da artık her gün bişey değişiyor
önce youtube eski kanalları kıyım etti ay başları demirtaşlar gitti..mnationda kapandı mı bloke çünkü.
sonra yenilerde gitti baya kanal
dün freedom kapananları ödemediği gibi 100 dolarlık kanaldan 4 dolar yollladı
o yüzden korka korka bekliyoruz artık :/

edit : merth itici itici davranma kardeş... sabredememize katlanamıyosan sen çık konudan havalara bak
bu ay yaşananlardan ötürü hepimiz stresliyiz..bu rus partnerlere güvensek de bekledikçe korku artıyor..

Gec olsun guc olmasin 2/3 gun geciksin sorun deil.. Sabredemeyen konudan da ciksin partnerden de

Kardeş abartmıyor musun nedir bu Life'ı sen kurmuşsun gibi tavırlar? Tamam ben de çok seviyorum Life'ı, hatta herkesten önce bana yolladı para. Ama burada o kadar insan bekliyor parayı, sen gelmiş ters ters yanıtlar veriyorsun o insanlara da yazık ayıp. Adsense bile 1 gün gecikse onlarca kişi isyan çıkartıyor. Şu durumda bu partner de çok fazla geciktirdiği için sabredememek normal.

Ha çıkıp da Life'a hakaret eden olmadık şeyler sayan olursa haksızlar tabii ama sabredemeyip kızanlara parayı bekleyenlere böyle şeyler dememen lazım.

Kardeş abartmıyor musun nedir bu Life'ı sen kurmuşsun gibi tavırlar? Tamam ben de çok seviyorum Life'ı, hatta herkesten önce bana yolladı para. Ama burada o kadar insan bekliyor parayı, sen gelmiş ters ters yanıtlar veriyorsun o insanlara da yazık ayıp. Adsense bile 1 gün gecikse onlarca kişi isyan çıkartıyor. Şu durumda bu partner de çok fazla geciktirdiği için sabredememek normal.

Ha çıkıp da Life'a hakaret eden olmadık şeyler sayan olursa haksızlar tabii ama sabredemeyip kızanlara parayı bekleyenlere böyle şeyler dememen lazım.
Kardesim oyle de adam yazmis bgn odenecek diye.. Daha ustune yazmanin ne alemi var.. Life de parasi kalan mi olmus????

---------- Spam Engelliyici 14:46 ---------- Önceki Mesaj 14:44 ----------

masal anlatıyorsun,awe den zoomin den konuşmuyoruz,bırakta her firmanın normal ödeme düzenini bilelim
Masali sen kurgulamisin ustad... 5/6 aydir gununde odeme alirim. 2/3 gun gecikti diye laf soyletmem

Kardesim oyle de adam yazmis bgn odenecek diye.. Daha ustune yazmanin ne alemi var.. Life de parasi kalan mi olmus????

sen ödersin o zaman,ödemeyeceksen fazla uzatma işine bak seni ilgilendiren ne sana mı kaldı life ın goygoyu bizde biliyoruz life ın ne olduğunu

Olmamış da, bugüne kadar Adsense'in işleme sokmadığı da görülmemişti ama bu ay görüldü. Freedom'un ödemediği de görülmemişti bu ay ödemedi. 10 yıldır ödüyorsa, bundan sonraki zamanlarda da ödeyeceği anlamına gelmez ki. İçinde bir şüphe oluyor insanların, bırak olsun o şüpheler sen iyice sinirlendiriyorsun onları boş ver. Parayı aldıklarında zaten yüzleri kızarır hakaret edenlerin. Sabırsız olanlar da mutlu mesut harcarlar parayı, sen kendini savunucu konumuna getirme boş ver.

Arkadaşlar azcık sabretmeyi öğrenin yahu. Adamlara yazı yazacağınıza başka işlerle uğraşın. Her ay saçma sapan yorumlar atmayın şuradan. Eğer life ödemeyi normal ödeme tarihinden 1 ay sonra öderse o zaman yazın. Boş işlerle uğraşıyorsunuz.

Youtube bunlara parayı gönderdiğine göre bunlarda bize göndermesi gerekiyor ama göndermiyor muhtemelen faize bırakıyorlar paraları 15-20 günlük. Biz paralar nerde diye baskı yapmadıkça para bunlara sıcak gelir 2 gün daha faizde tutalım hesabı yaparlar.

Youtube bunlara parayı gönderdiğine göre bunlarda bize göndermesi gerekiyor ama göndermiyor muhtemelen faize bırakıyorlar paraları 15-20 günlük. Biz paralar nerde diye baskı yapmadıkça para bunlara sıcak gelir 2 gün daha faizde tutalım hesabı yaparlar.

Boş işlerle uğraşıyorsunuz.

ne partner yardakçısı varmış arkadaş ama not alıyorum bunları yarın öbür gün ağlaşmasalar iyi olur bu yazdıklarını hatırlatırım,parayı alamıyoruz bi de bunlara laf anlatıcaz

Arkadasim bilip bilmeden yorum yapma bari. Networklar Google'dan paralarini normal kullanicilardan 1 hafta sonra alirlar. Yani biz ayin 22'sinde mi aldik? Onlar 29 u gibi alirlar. Birakta bi kac gun sonra gondersinler, o kadar odemenin ayarlanmasinin 2 saat icinde yapilabilecegini mi saniyorsun?

Arkadasim bilip bilmeden yorum yapma bari. Networklar Google'dan paralarini normal kullanicilardan 1 hafta sonra alirlar. Yani biz ayin 22'sinde mi aldik? Onlar 29 u gibi alirlar. Birakta bi kac gun sonra gondersinler, o kadar odemenin ayarlanmasinin 2 saat icinde yapilabilecegini mi saniyorsun?

usta ben geç göndermesine laf etmiyorum da öyle tipler var herif kendi ödeme aldı diye bıurda ukala ukala konuşuyor,sana mı kaldın partnerin savunması deyince bir tarafına batıyor,sus işte ödeme aldıysan kapa çeneni bak işine

quiz ile tecrübesi olan var mı onda durum nasıl belli bi tarihleri var mı? İleride değiştirmeyi düşünüyorum.

Arkadaşlar Paypal Ödeme Geldi! Bilginize Ödeme saati 17:00 3 haneli

usta ben geç göndermesine laf etmiyorum da öyle tipler var herif kendi ödeme aldı diye bıurda ukala ukala konuşuyor,sana mı kaldın partnerin savunması deyince bir tarafına batıyor,sus işte ödeme aldıysan kapa çeneni bak işine

Cocuk gibi laf yazma bana ödeme aldığım fln yok tmm mı?
Sizin gibi ağlamıyorum burda alacağımı biliyorum....

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri