Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

0f64ed44aa065bcf7a58cad7e0ec05fd.jpg

arkadaşlar paypal hesabimda yazıyor neden böyle yazdığı hakkında bilgisi olan varmı ?

Eskiden adsense ile aynı gün yapılıyordu artık freedom gibi ayın sonuna yaklaşmaya başladı ödemeler :)

Paypal ödemeleri 9. Ayın 2 sine kadar devam edecekmiş bu ay kanal ödemelerini tek tek gönderiyorlar.

Doların düşmesini mi bekliyorlar ya 2 gün önce 2.12'ydi şimdi 2.10 olmuş. :(

Arkadaşlar bu life bilerek geç yatırıyor çünkü konu sürekli aktif oluyor onlar için bu reklam demek..

Doların düşmesi yada çıkması onlara bişey kazandırmaz yada kaybettirmez. Çünkü evrensel bir para olduğundan kuru tl nin iniş çıkışı belirler. Yani doları sabit olarak düşünmeliyiz değişen bizim paramız.

Bak bunu burdan alın :D

Kardeş çok reklam izliyon galiba sen :D

Yok kardeşim ben doğruları söylüyorum. Adamın stratejisi böyle neden belli bir tarihte toplu yatırılmıyor? İnsanlar sürekli merak paypala girip yatırıldı yatırılmadı gibi durumlara düşüyor. Google'ın networklere ödeme tarihleri aynı değil mi?

Yok kardeşim ben doğruları söylüyorum. Adamın stratejisi böyle neden belli bir tarihte toplu yatırılmıyor? İnsanlar sürekli merak paypala girip yatırıldı yatırılmadı gibi durumlara düşüyor. Google'ın networklere ödeme tarihleri aynı değil mi?

Kardeş bunu sorgulayamazsın sen, adam demiş sana 20-30 arasında paran cebinde bil...Bunun üstüne böyle yazılar yazmak komikliktir.

her ay da bi aykırı çıkıyo he
geçen ay da yok 100 kanalım var hiçbiri ödemicekler bi sürü küfür falan
ödemeler tamamlandı sus pus..

her ay da bi aykırı çıkıyo he
geçen ay da yok 100 kanalım var hiçbiri ödemicekler bi sürü küfür falan
ödemeler tamamlandı sus pus..

Zamanında ne kötülediler bu networku gördük kardeş,parayı alıpta almadım diyen kalleşleri de gördü sırf millet bu networka kanal sokmasın diye...

Google networklere odemeyi normal kullanicilara yaptiktan 1 hafta sonra yapar. O sebeptendirki diger networklar odemeyi bi sonraki ayin 10 una kadar sarkitir, hatta bazilari cilkini cikartip 2 ay sonra yapar ilk odemeyi. Life ve quiz gibi baska network yok, onlar kadar kesin, erken odeyen baska network firmalarida yok. Sikayet edilebilecek bi durumlarida yok. Toplu odemiyorlar cunku odemeyi googledan almayi beklemiyorlar. Adamlarin reklama ihtiyacida yok, zaten acik acik su su icerikleri yuklemeyin diye soyluyorlar. Reklam isteseler yukleyin herseyi diyip sonradan basarlardi blokeyi.

Edit: Nihat sen misin?

Zamanında ne kötülediler bu networku gördük kardeş,parayı alıpta almadım diyen kalleşleri de gördü sırf millet bu networka kanal sokmasın diye...

Daha neler göreceğiz bakalım :) SerkanYT birini yakalamıştı bir de onu hiç unutmam. Karakoldan çağırdılar Warner Bros filmlerinden dolayı diye, teyyavrum :)

Google networklere odemeyi normal kullanicilara yaptiktan 1 hafta sonra yapar. O sebeptendirki diger networklar odemeyi bi sonraki ayin 10 una kadar sarkitir, hatta bazilari cilkini cikartip 2 ay sonra yapar ilk odemeyi. Life ve quiz gibi baska network yok, onlar kadar kesin, erken odeyen baska network firmalarida yok. Sikayet edilebilecek bi durumlarida yok. Toplu odemiyorlar cunku odemeyi googledan almayi beklemiyorlar. Adamlarin reklama ihtiyacida yok, zaten acik acik su su icerikleri yuklemeyin diye soyluyorlar. Reklam isteseler yukleyin herseyi diyip sonradan basarlardi blokeyi.

Edit: Nihat sen misin?

Benimde aklıma Nihat geldi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri