Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
40 yaşına geliyorum bi avukatım olmadı eh fakir miyim neyim,ne güzeldir ama insanın avukatının olması![]()
hayır bu ne gazniye kanallarımı çıkartıp başka networke sokayım şimdi durduk yere
![]()
yüksek kazançlı arkadaşlar dikkat etsinler diye söylüyoruz.. şimdiye kadarki ddürüstlükleri için sağolsunlar da, tutarsız cevaplar başladıysa, bozulma yakındır.. benim gördüğüm bu.. gördüğüm kadarıyla uyarıyorum.. isteyen hala buraya eklemeye devam eder tam güvenle, isteyen yeni güvenilir partnerler aramaya da başlar..
ayrıca musiznations belliydi diyosun, çıkıp uyarsaydın ozaman herkesi baştan.. olduktan sonra belliyddi ddemek kolay.. bak biz baştan söylüyoruz
aweden parayı aldım avukat aracılığıyla.. davaya gerek kalmadan halletti.. 4-5 binlik bi para kaldı onu da halletmek üzereyim.. Youtube direk kendisi aracı oluyo şuan bana.. iş bittiğinde mailleri sana yollarım çok istersen.. ozaman dedim hepberaber atalım youtubeye aynı maili diye ama hak aramak hususunda siz umutsuz vakasınızben tek attım bizzat youtube kendisi ilgileniyo aracılık yapıyo..
Yalan soylemene gerek yok hacim. Youtube asla ve asla network odemelerine karismaz. Cunku sen network ile aranda sozlesme imzaliyorsun/kabul ediyorsun. O yuzden bosyere masal anlatma burada banaYoutube senle baglantiya gecse odemeyi networktan geri ister kanalindaki videolar sana ait olmadigindan dolayi. O sebepten dolayi aldim odememi youtube araciligiyla diye diretmeye devam edeceksen kisa yoldan mail goruntulerini koy, cunku kendi bilgimden eminim ben.
Music nations icin konu acildiginda zaten uyarmistik bi cok kisi. Yinede denemek isteyenler oldu tabii.
bu da sana kapak olsun mu ???
sonuç bulsun tüm mailleşmeyi yayınlarım burdan..
Youtube karışmaz bosuna mı imzalıyorsun sen o sözleşmeyi
ayrıca bu ne yaman çelişkidir. hem uyarıyorum bozacak kendisini diyorsun hemde kanallarımı DURDUK yere niye çıkarayım diyorsun![]()
Otomatik cevap oHeyecan yapmissin belli. Bidahaki mailin cevabini ben sana soyleyeyim, yardimci olamayacaklarini soyleyecekler. Hem yukarida sen paranin bi kismini avukat ve youtube araciligiyla aldigini soyledin. Bu mail sadece otomatik bi cevaptan ibaret, hani nerede sana odemeni almanda yardimci olduklari mailler?
Edit: Ayrica mail 2 ay oncesine ait, ona daha cevapta vermezler zaten![]()
bi önceki mailim sana da gelsin.. paylaştığım fotoya bak..
ayrıca niye yaman çelişki olsun.. herkesin bi sistemi var.. benim her kanalım bir aylıktır.. çıkartıp başka kanla bağlasam nolcak.. ben sizdeki hararete şaşıyorum..![]()
Ya arkadaşlar tartışacaksanız başka başlık altında tartışın lütfen
köşede 1/4 yazıyo farkettiysen.. geri kalanları sonuç bulduktan sonra açıklayacağım..
evet mail eskiymi ama ben göreli bir hafta oldu.. yeni yazışmaya başladık..
sen zannediyomusun ki google gibi bi firma, onlara yolladıkları halde onların bize yollamadığı paranın peşine düşmeyecek ??
Otomatik cevap oHeyecan yapmissin belli. Bidahaki mailin cevabini ben sana soyleyeyim, yardimci olamayacaklarini soyleyecekler. Hem yukarida sen paranin bi kismini avukat ve youtube araciligiyla aldigini soyledin. Bu mail sadece otomatik bi cevaptan ibaret, hani nerede sana odemeni almanda yardimci olduklari mailler?
Edit: Ayrica mail 2 ay oncesine ait, ona daha cevapta vermezler zaten![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.