Dasboot
Yasaklanmış
1300 dolar ödemem vardı hala beklemedeyim![]()
az okuyun be birader yukarda ne yazılmış
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
1300 dolar ödemem vardı hala beklemedeyim![]()
arkadaşlar life de herzaman ödemeler ayın 3,4,5 ne kadar sarkabilir şimdiden ne bu şiddet bu celal adamlarıda soğutmayınsık boğaz edip
baba salla ya parayı verirler max 5 ine kadar ama sürmez bile o kadar salla adamı boşversen oyle dıon da adam atar yapıo 20-30 oderz anlamıyomusun die
baba salla ya parayı verirler max 5 ine kadar ama sürmez bile o kadar salla adamı boşver
o zaman okusun o eleman bunları kanalları komple taşırız bunu kendıne iletirsek yusuf yusuf eder osalla dıosun da bu adam bu forumda konusu acılmadan 2 ay onceden ben bunun partnerıydım ve kanallarımın lınkını verıyorurdum bos kanallarıma davet gonderıyordu (maıller muvcut elımde)bu forumda konusu acıldıktan sonra adam bırden 180 derece degıstı atar yapmaya basladı odeme yapılmadı bı sorun mu var dedıgımde 20-30 arası odeme yapılcak bu kadar zormu bunu anlamak demeye basladı ki ben sordugumda kendısı paypalıma baglı olan kanalların alacagı mıkatırı yollayan ta kendısı. benım anlatmak ıstedıgım bu adama bız mecbur degılız o bıze mecbur ve meınım kı kazancının%95 bızden karsılıyor. odemesıne oduyor ona bısey demıyorum ama sankı ona mecburuz gıbı tavır sergılemeye baslaması benı uyuz ettı yarın obur gun yt block koydu derse hıc sasırmam.
o zaman okusun o eleman bunları kanalları komple taşırız bunu kendıne iletirsek yusuf yusuf eder oşimdilik böyle kalalım biraz ama devam ederse yaptırım kullanırız bırakacaz deriz sende haklısın
yine traşa bağladı muhabbet,allah aşkına ayın 3 ü bitene kadar şuraya ödeme dışında mesaj yazmayın ayın 3 ünde ödeme yapılmazsa artık çıkar mısınız boykot mu yaparsınız lokavt mı ilan edersiniz ne isterseniz onu yaparsınız
Başka berber var mı bu sayfada.Bize ne kardeşim senin adamla muhabbetinden oturmuşun iki saatir adamla muhabbetini geçmişini anlatıyorsun bir açıklama yapılmış ödemeler ayın 3 ünde yapılacak diye zor mu anlamak,burası ödeme konusu gidersin life başlığında yazarsın ne sıkıntın varsa,konuda temmuz ödemelerinden başka herşey konuşuluyor
Sende life ile calisiyorsun diger arkadasta. İsteyen atar isteyen atmaz bu seni ne ilgilendirir ki. Adam telaslanip sorabilir elbette verecek cevabini babasinin hayrina vermiyor o parayi zaten hak ettigimiz parayi oduyor. Bunun yani sira burasi ortak bi forum oldugundan oturu arkadasin burda lifeyle yapmis oldugu konusmayi aciklamasindan daha dogal bir durum yok istemessen okumayabilirsin.bir ödeme tarihi verildiyse ben mesaj atmam güzel kardeşim beklerim,sadece sen mesaj atmıyorsun belki aynı soruya bin kere cevap vermek durumunda kalıyor adamlar,life ilk defa ödeme yapan yada geçmişte sorun yaratmış bir şirket değil adamlar bunaltmanın da bir alemi yok ayın 3 ü geçsin ödeme gelmezse zaten biz de konuşuruz
Sende life ile calisiyorsun diger arkadasta. İsteyen atar isteyen atmaz bu seni ne ilgilendirir ki. Adam telaslanip sorabilir elbette verecek cevabini babasinin hayrina vermiyor o parayi zaten hak ettigimiz parayi oduyor. Bunun yani sira burasi ortak bi forum oldugundan oturu arkadasin burda lifeyle yapmis oldugu konusmayi aciklamasindan daha dogal bir durum yok istemessen okumayabilirsin.
Sagol sanadapeki hadi hayırlı işler sana
4 haneli yatmış arkadaşlar.
4 haneli yatmış arkadaşlar.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.