Life Network Ödemeleri Temmuz 2014

Ya arkadaş daha bana ne gelen ne giden var ya bu ne biçim iş 4 haneli ama daha gelmedi umutlarım tükeniyor yavaş yavaş

Ya birşey soracam benim kanal youtubenin kıyımından nasibini aldı ödeme yaparmı life

Arkadaşlar lifeye gözünüz kapalı girin
çok çok sevdim kendisini

ya kuruşu kuruşuna paramı verdi

geçen ay 20 temmuzda öylesine bir kanal bağladım lifeye
temmuz ayının son 10 günde yani bağladım kanalı,
10 günde 274 dolar para yaptı bu kanalım

life tam olarak yüzde 20 kesinti yaptı
hesapladım 274 ün yüzde 20 si kaç para eder diye 54 dolar ediyor işte yüzde 20 kesinti

274-54=220, gördüğünüz gibi 220 dolar aynen yattı paypalıma

Allah zeval vermesin sana LİFE :D:D

çok çok sevdim kendisini

hesapladım 274 ün yüzde 20 si kaç para eder diye 54 dolar ediyor işte yüzde 20 kesinti

Dostum %5 daha kesinti yapıyor. Paypalına 220 dolar geliyor, açıklamada da öyle yazıyor ama mevcut bakiyene eklenirken azalıyor %5 daha. 208 dolar falan eklenmiştir sana. Bu paypalın yaptığı bir kesinti ama.

bu gün itibari le 3 life kanalım kapanmıştır. sagolsun arkadasın biri sürekli ne varsa atmış üzerimize . içinde az da olsa biraz para birikmişti bu kanalların . sizce bu kapanan kanalların parası yatarmı ..

çok çok sevdim kendisini

Suan layf hakkinda tum dusuncelerim degisti ortada buyuk bir ayrimcilik var dun ve bugun bir kac kisiye sordum benim ayni olmasina veya fazla olmasina ragmen odemelerini almislar ben parami aldiktan sonra baska bir partnere gecmeyi dusunuyorum..

Suan layf hakkinda tum dusuncelerim degisti ortada buyuk bir ayrimcilik var dun ve bugun bir kac kisiye sordum benim ayni olmasina veya fazla olmasina ragmen odemelerini almislar ben parami aldiktan sonra baska bir partnere gecmeyi dusunuyorum..

Adamlar size en geç 30 unda ödenecek diyor demekki bir sisteme koymuşlarki ona göre ödeme yapıyorlar siz 30unda ödeme alacakmışsınız gibi ayarlarsanız kendinizi sorun olmayacaktır.

Kusura bakmada senin gibisinin parasi bloke falan olunca zerre kadar uzulmuyorum. Bu nasil bi dusunce tarzidir? 2 ay sonra odeme yapan, 6 hafta sonra odeme yapan partnerler var, bizimkiler ay sonuna kadar bekleyemiyor :D

Dağ dağa küsmüş, dağın haberi olmamış.

Kusura bakmada senin gibisinin parasi bloke falan olunca zerre kadar uzulmuyorum. Bu nasil bi dusunce tarzidir? 2 ay sonra odeme yapan, 6 hafta sonra odeme yapan partnerler var, bizimkiler ay sonuna kadar bekleyemiyor :D

reyiz sa benim bi life vardıda 3 haneli geçen ay hani herkesin toplu kıyımda benim o kanalda kapanmış yarına kadar alırmıyım sence bide bu quizde çok az dolarlı hesap var o partner ödemeleri dahamı geç ödeyecek

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri