Life Network

Arkadaşlar artık nasıl tarz videolar atıyorsanız siz düşünün.
Çünkü ben bu güne kadar adsense çalıştım. adsense ile çalıştım youtubeyi.
şimdi partnere bir geçtim çok şükür dedim. attığım hiçbir videoda ne ünlem ne eşleşen ne dünya geneli... hiçbir sıkıntı yok. tamamen kategori ile ilgili diye düşünüyorum.

siz ne kategori çalışıyorsunuz da böyle sorunlar yaşıyorsunuz.
Hayvan çiftleşmesi hocam :cool:

analytic 2 günden beri güncellenmiyor sizdede aynı sorun varmı partner olan kanalımda

Gecen hafta ayni bu adresten banada mail atarak paypal sordular. Maili cevaplarim ama google den bu mail adresine ulasilamiyor mesaji aldim.

bende de ayni sorun var. life ile iletisim kuramiyorum. bizim mailler karsiya gitmiyor. en yakin zamanda cikmam lazim ben urkmeye basladim

Hayvan çiftleşmesi hocam :cool:

Başka kategori bulamadın mı? Yani o kadar videonun arasından seçe seçe sen git en riskli kategorilerden birini seç. sana tavsiyem her yerde her zaman söylemem ama çizgi film kategorisinden devam et. ama iyi seçim yap.

---------- Mesaj saat 01:27:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:10 civarında gönderildi. ----------

Başka partner yokmuydu da ben bu life networke girdim demiyorum şu an için :)

---------- Mesaj saat 01:31:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:46 civarında gönderildi. ----------

Quiz Group ödemeleri yaptığına göre bu Life networkte ödemeleri yapacak demektir.

çünkü Quiz Group un bir parçası bu network.

---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:05 civarında gönderildi. ----------

Quiz Group un rusya kolu diye bilgiler var.

Başka kategori bulamadın mı? Yani o kadar videonun arasından seçe seçe sen git en riskli kategorilerden birini seç. sana tavsiyem her yerde her zaman söylemem ama çizgi film kategorisinden devam et. ama iyi seçim yap.

---------- Mesaj saat 01:27:46 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:10 civarında gönderildi. ----------

---------- Mesaj saat 01:31:05 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:27:46 civarında gönderildi. ----------

Quiz Group ödemeleri yaptığına göre bu Life networkte ödemeleri yapacak demektir.

---------- Mesaj saat 01:31:53 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 01:31:05 civarında gönderildi. ----------

Quiz Group ana network life da alt networkümü oluyor.

Boşa gitmez... Niye boşa gitsin. 2gün geriden geliyor şimdilik. Dashboardlari yok. İlerleyen zamanda güzel olacak diye ümid ediyorum...

hocam ben youtube işine ilk girdiğimde o videolarla başlamıştım ama emin olun kanalınız topluluktan kapanacak :) bide hocanın bi tanesine sordum ne kadar doğrudur bilemem o tip videolardan kazandığın para helal olmaz dedi.

Olurmu ya çok iyi para var 1 k izlenime 10 liraya yakın para geliyor sakın ha siz girmeyin tek ben varım bu kategoride sahte telif yok flag yok kafam rahat :D

Beyler ödeme alana kadar videolari gizlesek mi diyorum. Benim icerik cizgi film ödeme yapmadan kanallari kontrol ederlerse para yerin hava aliriz.

---------- Mesaj saat 09:36:48 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 09:23:14 civarında gönderildi. ----------

Skypden destek veriyorlarmis: LifePartnershipSupport

Ne zama ödeme yapacaksiniz diye bir sormakta fayda var gibi

skypeden konuştum martta başvurduğumu söyledim nisan 20 ile 30 arası ödeme alırsınız dediler.

Ben bu konu ilk açıldığında bir kanalımla başvuru yapmıştım 75$ olmuştu..Adamlara ödeme ile ilgili soru sormuştum kanal linkimi istediklerinde spam videolara ödeme yapmıyoruz dendi.2 Telif vardı kanalımda bende silmiştim kanalı.Şubat ayı kazancı 75$dı Mart ayı 20/30 arası ödeme yapacaklarmış öyle diyorsunuz bakalım yapacaklarmı bana...

spam videolara ödeme yapmiyorlar mi? O zaman kimse para alamaz bunlarda. Nerden bulastik yine.

10 gün önce basvurmustum şaka gibi kazanç gelmiş 4 dak. asagıya video yoktu dizi film telif oluşturcak videolar degildi
eQqvqZ.jpg

şartları okumadan atmayın kanalı heba olmasın kanallar :D

10 gün önce basvurmustum şaka gibi kazanç gelmiş 4 dak. asagıya video yoktu dizi film telif oluşturcak videolar degildi
eQqvqZ.jpg

Iceriginin hangi ulkeden izlendigide onemli. Bazi ulkelerde surekli reklam cikmiyor, reklam ciksa dahi tbm oranlari cok dusuk oldugundan boyle komik rakamlar ortaya cikabiliyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri