Life Network

hocam herneyse benden istediler bunlar senınmı kanıtla dediler mebla 50 100 dolar değil adamlar paraya yattıı o kadar videoya kanıtmı bulacam zararı yetti zamanımı daha fazla harcamak istemiyorum iyi çalışmalar arkadaşlar

Spam network kurmak lazım adamlar cebini dolduruyor. emekler boşa gidiyor.

Senin aldığın ödeme az olduğu için istememişlerdir hocam. Dandik bir network daha uzak durmak lazım.
HM Anladım hocam! Bilginiz için TŞK

---------- Mesaj saat 22:05:28 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 22:03:50 civarında gönderildi. ----------

Spam network kurmak lazım adamlar cebini dolduruyor. emekler boşa gidiyor.
Hocam peki bundan nasıl ayrılcaz?

[MENTION=1]Serk@nYT[/MENTION] hocamız bi network kursa hepimize her ay öderdi :)sendikalı işci gibi çalışırdık :D 1 ayda network sıralamasında 1. liğe çıkmazsak spamla :D

Ben bu networkten halen ödeme alınabileceği yönünde düşünüyorum. Çünkü Quiz Group un alt bayisi.

Kardes Lİfe bu günde paypala odeme yapmis. Senin 2500 dolari odedimi?

mesela benim 20 tane kanalımın toplamı 10 günde 2000 dolar çekmiş. hepsininde paypalı aynı paypal. tek paypal olması sorun mudur? yoksa tek kanaldan yüksek kazanç mı sorun oluyor.

bu adamlar tam bir fiyasko cıktı basta konustuk anlastık telif alırsan ödemem dedi bana skype tan kabul ettim .almayacagıma eminim telifi zaten.simdi skype tan muhattap bulamıyorum.adam 2 haftadır cevap yazmıyor 2 3 gündürde skype ta arazi oldu.sürekli offline.3000 doların üstünde kazanc birikti adamlara mail atıyorum ,dedikleri tek sey we dont pay spam .sanki en basta baska biriyle konustum ben .kanaldaki videoları sildim bende bu se...zleriin cebini dolduracagıma .bir ay yersin iki ay yersin parayı 3. ye yedirtmezler .öde milletin parasını adam gibi bak nasıl tutuluyosun ama yok

dostlar benim paranın üstüne yattılar.kaç kez yazdım buraya.4 kanalın ödemesi duruyor totalde 3k civarı.freedoma geçtik ora öder inşallah.

mesela benim 20 tane kanalımın toplamı 10 günde 2000 dolar çekmiş. hepsininde paypalı aynı paypal. tek paypal olması sorun mudur? yoksa tek kanaldan yüksek kazanç mı sorun oluyor.
Hepsinde aynı paypal yazmışsan bir sorun OLMAZ! bana ödememi yaptılar 6 kanalıma ayni paypal yazmışdım 6-nada ödeme aldım

Hello, there

This is LIFE Network. I'm happy to answer on all of your questions.

Best wishes from Russia.

PS: We are not sub-ag. We are directly Google partner.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri