hocam herneyse benden istediler bunlar senınmı kanıtla dediler mebla 50 100 dolar değil adamlar paraya yattıı o kadar videoya kanıtmı bulacam zararı yetti zamanımı daha fazla harcamak istemiyorum iyi çalışmalar arkadaşlar
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
HM Anladım hocam! Bilginiz için TŞKSenin aldığın ödeme az olduğu için istememişlerdir hocam. Dandik bir network daha uzak durmak lazım.
Hocam peki bundan nasıl ayrılcaz?Spam network kurmak lazım adamlar cebini dolduruyor. emekler boşa gidiyor.
Kardes Lİfe bu günde paypala odeme yapmis. Senin 2500 dolari odedimi?50-100 dolari ödüyorlar. Büyük rakamlarda belge istiyorlar. Benim 2500 kaldi icerde. Bana birdaha kimse partner demesin adsense bundan iyidi.
Kardes Lİfe bu günde paypala odeme yapmis. Senin 2500 dolari odedimi?
Hepsinde aynı paypal yazmışsan bir sorun OLMAZ! bana ödememi yaptılar 6 kanalıma ayni paypal yazmışdım 6-nada ödeme aldımmesela benim 20 tane kanalımın toplamı 10 günde 2000 dolar çekmiş. hepsininde paypalı aynı paypal. tek paypal olması sorun mudur? yoksa tek kanaldan yüksek kazanç mı sorun oluyor.
Hello, there
This is LIFE Network. I'm happy to answer on all of your questions.
Best wishes from Russia.
PS: We are not sub-ag. We are directly Google partner.
Hello, there
This is LIFE Network. I'm happy to answer on all of your questions.
Best wishes from Russia.
PS: We are not sub-ag. We are directly Google partner.
Guys, if you wanna ask me someting, please, use English.
I just sent you a PM, please read and reply me back ASAP
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.