Life Network

dün adsenseye bağlı çok iyi giden bir çizgi film kanalımı lifeye bağladım.para kazanmaları yaktım.
şimdi girdim baktım partnerlikten atılmış ve adsenseye bağlı tekrar..telif fln olmadığı halde.neyse dolarları yakayım dedim hepsi ünlem :)

yorumsuz.

Kac kere soyledik dizi film cizgifilm ile ugrasmayin artik adsense disinda :D Hic bi partner o tarz icerigi tutmuyor artik awesomeness dahi atiyor. Bunda adamlarin bi sucu yok yani, sistemleri su sekilde calisiyor. 1k ustu izlenim almis her kanal otomatik kabul ediliyor ve kabul edildikten sonra yine farkli bi sistemle yuklenen videolari kontrol ediyorlar sanirim.

Kac kere soyledik dizi film cizgifilm ile ugrasmayin artik adsense disinda :D Hic bi partner o tarz icerigi tutmuyor artik awesomeness dahi atiyor. Bunda adamlarin bi sucu yok yani, sistemleri su sekilde calisiyor. 1k ustu izlenim almis her kanal otomatik kabul ediliyor ve kabul edildikten sonra yine farkli bi sistemle yuklenen videolari kontrol ediyorlar sanirim.

abi haklısın da life forumda takip ettiğim kadarıyla durup dururken attı diye yazmadı kimse..ondan bağlayıverdim

neyse forever adsense.

Benim 4 5 tane çizgi film kanalim var 1 tanesini atmislardi tekrar soktum 1 haftadır sıkıntı yok

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Benim 4 5 tane çizgi film kanalim var 1 tanesini atmislardi tekrar soktum 1 haftadır sıkıntı yok

nasıl tekrar soktun ? önceki başvurumuzda son aşama olan yere yönlendiriyor ilk aşamaya gelemiyosun paypal fln girdiğin çerez silsen de..bari bunu bağlayalım gitmesin videolar.

nasıl tekrar soktun ? önceki başvurumuzda son aşama olan yere yönlendiriyor ilk aşamaya gelemiyosun paypal fln girdiğin çerez silsen de..bari bunu bağlayalım gitmesin videolar.

Bilmiyorum atildiktan 2 hafta sonra soktum sıkıntı olmadı. İlk günlerde denediğimde site tikanip kaliyordu.

Başvuru yaparken şu hatayı alıyorum.
UNRECOGNIZED ERROR
Please, try again later. If the error persists, please contact our support [email protected].

2 gündür böyle yok mu bunun çözümü

Ödeme günü yaklaşıyor. İlk ödememi alacağım inşallah. geçen ay son 15 gün girmiştim. 15 günlük bakalım ne yatacak ne bitecek çok merak ediyorum. eğer yatırırlarsa mayıs ayında yatacak meblag şu andan 1500 dolar oldu. ay sonuna kadar 6000 doları geçer. 30 kanalımı buraya bağladım hadi hayırlısı bakalım.

İnşallah Odeme alırsın bizide aydınlatırsın :) Hepimiz Seni bekliyoruz Odemeler ayın kaçında Yapılacak KOnu takipteyim :) Çunku bende kanallarımı bu Networke Bağladım ;)

Your cpm very bad than other networks

Examples, please

PS:CPM is based primarily on your viewers from a majority of AdSense served ads. It is NOT based on your Network. Channels with very low CPM will have very low CPM anywhere they go.

Bu kim ya gercekten networkub sahibi mi?

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Arkadaşlar kanalımı bağlamak için kanal arıyorum bu kanal nasıl iyimi sizce ? ve paypal olarak ödeme yapıyorlar mı ?

Arkadaşlar kanalımı bağlamak için kanal arıyorum bu kanal nasıl iyimi sizce ? ve paypal olarak ödeme yapıyorlar mı ?

evet,paypal limiti 1$...
x0lA98.png

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri