Life Network

Nazar değmesin bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım ben lifeta :) Bilindik bilinmedik farketmiyor.Atılma gibi bir sorunum olmuyor hiç.

inşAllah ta olmaz kardeşim. Allah hayırlı ve bol kazançlar nasip etsin.

Ben de bi life deneyecem bakalım :D

Umarım senin gibi şanslı olurum. Fakat dediğim gibi pek bilinmeyen şeyler atarsan göze batmayan atmayabiliyorlar.

Nazar değmesin bugüne kadar hiç sıkıntı yaşamadım ben lifeta :) Bilindik bilinmedik farketmiyor.Atılma gibi bir sorunum olmuyor hiç.

Mayis ayi icerisinde soktun mu hic? ve basvururkenki icerigin cizgifilmmiydi direkt olarak? Yoksa farkli icerikle sokup sonradan mi degistirdin?

Mayis ayi icerisinde soktun mu hic? ve basvururkenki icerigin cizgifilmmiydi direkt olarak? Yoksa farkli icerikle sokup sonradan mi degistirdin?

1 hafta önce falan soktum hocam.Bugüne kadar tek yaşadığım sorun life ile atılmak değil atılamamaktı : ) bi ara bahsetmiştim çizgifilm kanalımı ısrarla atmamıştı : )) Tanıdığı kişileri atmıyor.Ben aylardır lifetayım adamın başının etini yedim :D

1 hafta önce falan soktum hocam.Bugüne kadar tek yaşadığım sorun life ile atılmak değil atılamamaktı : ) bi ara bahsetmiştim çizgifilm kanalımı ısrarla atmamıştı : )) Tanıdığı kişileri atmıyor.Ben aylardır lifetayım adamın başının etini yedim :D

Kardeşim direkt çizgi filmlerle mi başvurmuştun ? Yoksa içeriğini değiştirdin mi kabul edildikten hemen sonra ?

Bende hemen hemen tum kanallarimi life a tasiyorum. İns sıkıntı olmaz ins. Mayis ayinda soktuklarim vardi kiyimda kapandilar ins onlarin paralarini yatirirlar. Birde sey sorucam arkadaslar mayis ayinin ortasinda katilmaya basladim life a nisan sonu gibi yatar paralar dimi.

sahipleri kafa adamlar bence :)

Bende hemen hemen tum kanallarimi life a tasiyorum. İns sıkıntı olmaz ins. Mayis ayinda soktuklarim vardi kiyimda kapandilar ins onlarin paralarini yatirirlar. Birde sey sorucam arkadaslar mayis ayinin ortasinda katilmaya basladim life a nisan sonu gibi yatar paralar dimi.

mayıs ortasında katıldın nisandamı yatar paralar:D

arkadaşlar life imdi kabul ettti beni videoalrın para sekmesi kapalı ben aktif ettim var mı başka yapacağım ilk defa partnere giriyom cvb verrirseniz sevinirim

yok life ile ilgili bir yazı çıkıyo...hatta para sekmesi altındaki çentikler biraz fazla..hepsini işaretliyorum

Arkadaşlar bu Lİfe ta para kazanmayı toplu aç yok mu 200 videoyu tek tek mi açıcaz.

Az önce incelemedeki hesabımdan 5k ödeme aldım. Life is life demekten başka bir şey gelmiyor içimden :)

Çok sevindim hocam benimde içerik çizgi filmdi 3 hafta bloke koymuş youtube. Kanal Forela'ya bağlıydı bakalım benimkini ödeyeceklermi

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri