Life Network

bu networke 1 kanal bağladım ama ödeme konusunda fazla umudum yok.Bu kadar çöp kanalı bünyesinde barındıran bir firmaya youtube'un da ödeme yapması çok kolay olmaz

Yaklaşık bir 15 gündür , 1 telifli kanalı tutuyorlar henüz atmadılar hocam..

eyvallah bir umut, ama ben girdikten 3 gün sonra yedim ya durumu kritik

---------- Mesaj saat 16:09:58 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 16:07:10 civarında gönderildi. ----------

Arkadaslar 1 telifli alan partner var mı bildiginiz ?

hiç biryer adsenseye bile bağlanmıyor videolar para kazandırmıyor

ama bir yolu var diyorlar maili filan komple sil 1 hafta sonra filan tekrar kurtarmadan geri getir belki ozaman adsenseye bağlayabilirsin

forumda bununla ilgili konu var bende denicem bir kanalı yakında

Dün telif yedim bitane hemen partnerden çıkarmışlar..Bunlar paypal da sormamıştı bana nereye ödeme yapacaklar? Girişte yazıyoruz ama kayıt edilmiyormuş öyle bi post görmüştüm.

! Unrecognized error yeni kanal baglamaya calısıyorum 3.sekmeye gecemedim bir türlü bir öncekinde sorun olmamıstı bunda ! Unrecognized error hatası alıyorum

Dükkani kapatmis olabilirler. Artik networklerden herseyi bekler oldum.

odeme alacaksiniz arkadaslar emin olun arkadaslarim var benim bu partner ile calisan

Ödeme yapmaya basladilar anlasilan. Ates üstünde beklyioruz.

Ödeme yapmaya basladilar anlasilan. Ates üstünde beklyioruz.

Benim şubat ayında sokmştum bir kanalı telif gelince silmiştim kökten... Umarım ödeme yaparlar kardeş :)

Birazda şu saçma değilmi partnere girerken paypal veriyorsun bidaha istiyorlar..Walla ben girerken vermiştim tekrar istemediler öyle olsa bile kanal ortada yok inş. kayıt altına alıyorlardır. (76$)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri