Life Network

Benim şubat ayında sokmştum bir kanalı telif gelince silmiştim kökten... Umarım ödeme yaparlar kardeş :)

Birazda şu saçma değilmi partnere girerken paypal veriyorsun bidaha istiyorlar..Walla ben girerken vermiştim tekrar istemediler öyle olsa bile kanal ortada yok inş. kayıt altına alıyorlardır. (76$)

kayit altina alacaklarini sanmiyorum ama insallah alirsiniz paranizi

üyelerin paypal adreslerini kayit eden bir mekanizma yok adamlarda, 3 defa da ben verdim paypalimi. Senin paypalin bizde zaten var, bir defa olsun demedi adamlar.

[MENTION=5049]K@No[/MENTION] çok saçma değil mi hocam böyle şeymi olur ... kanalımın diğer dün telif yüzünden attılar şimdi bunlar bana mail atıp paypalda sormaz ee nasıl alacaz kardeş parayı?

[MENTION=4607]Merth46[/MENTION] QuizGroupa bagli bunlar eminim buna ancak soyle bir durum ruslar paypal fazla kullanmaz genelde webmoney kullaniyorlar belki paypal ile sorunlari vardir o yuzden paypal odemeleri gecikmistir ama webmoney odemesi aldi arkadasim Azerice Film calisiyor hemde

Bu webmoney dedikleri tam olarak ne olyur yani paypala anazaran artilari nedir?

Bu webmoney dedikleri tam olarak ne olyur yani paypala anazaran artilari nedir?

http://www.wmtransfer.com/tr/about/ burdan bakabilirsin

Rusya’nın en popüler e-cüzdanı Webmoney’i şu anda, dünyada 9 milyondan fazla kişi kullanıyor ve bu sayı her gün yaklaşık 5-10 bin kişiyle artıyor. Sistemin günlük cirosu 20-30 milyon dolara ulaşmış durumda. WebMoney elektroik cüzdan ve elektronik cüzdanın getirdiği bir kaç seçenek dahilinde internet üzerinden ödeme imkanı sağlayan bir sistemdir. Kullanıcıları WebMoney ile kolayca para transferi yapabilir ya da internet üzerinden kumar oynatan sitelerde kullanabilirler. WebMoney sistemi alıcıya anında para gönderilebilir. Hız WebMoney’in özelliklerinden sadece bir tanesidir. WebMoney’in kullanıcılarına sunduğu bir diğer özellik ise kullanıcıların kendi para birimlerini seçme özgürlüğüdür.

Webmoney Nerelerde Kullanılır?

Webmoney’i kullanabileceğiniz 3 yol vardır. Bunlardan ilk ikisi Forvetbet hesabınıza ve benzeri bir internet üzerinden kumar oynatan şirketteki hesabınıza kolayca para yatırabilir ya da yine internet üzerinden kolay ve hızlı bir şekilde alışveriş yapabilirsiniz. WebMoney’i en kolay kullanım yolu hesap açılırken verilen ve bir güvenlik çözümü olan WebMoney paralosı olan e-num isimli numarayı internet tarayıcınızda açtığınız flash tabanlı bir istemci ile kullanmak olacaktır. En güvenli yöntem ise kullanıcının bilgisayarına indirerek kullanabileceği özel bir yazılım olan WebMoney istemcisi ile para transferlerini gerçekleştirmektir. WebMoney servisi aracılığı ile tüm dünya üzerinde bu özel yazılım kullanılabilir. Bu hizmet aynı zamanda Java yazılımı desteklediği sürece tüm cep telefonları tarafından da indirilebilir ve kullanılabilir durumda olacaktır. Yine cep telefonu üzerinden bu yazılım sayesinde WebMoney hesabınız ile internet üzerinde her yerden oyun oynatan sitelerdeki hesaplarınıza para transferi yapabilirsiniz.

Webmoney Hangi Yöntemlerle Para Transferi Sağlar?

WebMoney tarafından sağlanan para çekme seçeneği hesap sahibinin para çekim işlemlerini kolay ve düzgün bir şekilde gerçekleştirmesine olanak sağlar. Geleneksel banka havalesi ile veya WebMoney ATM banka kartı ile online kumar hesaplarınıza ya da herhangi bir hesaba online olarak yapacağınız transferler WebMoney tarafından güvence altına alınmıştır. Kullanıcı detaylarını hesap açımı sırasında kendisine gelen epostaya cevap vererek onaylamak zorundadır. Ayrıca zorunlu olmamakla birlikte WebMoney kullanıcıların telefon numaralarınında onaylanmasını istemektedir. E-num sistemini WebMoney’i kullanırken hesabınızdan yapacağınız herhangi bir online transfer ya da para yatırma sırasında o işleme özel oluşturulan benzersiz bir kod ile kullanabileceğiniz online ödeme çözümüdür. Ayrıca bu sistem parmak izi okuyucusu ile bağlantılı hesap sahibinin transfer ve para yatırma işlemlerinde parmak izini alarak tanımlama yapabileceği bir sistem olarak kullanmaya da imkan sağlamaktadır.

Webmoney Nereden Alınır?

Yurtdışında WebMoney - Smart Online Payment Solution sitesi üzerinden Webmoney satın alabileceğiniz yerlerin listesini kolayca bulabilirsiniz. Türkiye’de Webmoney operasyonu bulunmasa da internet üzerinde kredi kartı ve banka havalesiyle Webmoney alabileceğiniz siteler bulunmaktadır. Bu sitelerin güvenliği konusunda ise herhangi bir bilgi bulunmamaktadır.

Bugünde ödeme olmadi. Adamlarda paypalimiz yokki ödeme yapsinlar.

Veriyorsunda kayit eden olmuyor anlasilan. Networke giris yaptiktan sonra 2 defa paypal istediler benden.

dashboarda ulaşamıyorum. süreklli error diyor 10 dakka sonra dene diyor o 10 dakkalar bitmiyor.
çöktüler paralara galiba?

bin pişman oldum taş gibi kanalı bağlamıştım a....

Adamlarin sansina kanalim para basma makinasina dönsütü. Para aldigimiz bir network olsaydi belkide böyle kazanmazdi.

Bugün yaparsalar yaparlar yoksa bu partner de tırt beyler

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bence bunlar ayin sonuna kadar bizden kazanabildikleri kadar kazanacaklar ve ayin 1 de bizi networkten atarak paranin üstüne yatacaklar. Son 2 ayi yine bosa calistik gibi geliyor bana.

gitti dolarlar 1 gün daha umutla bekleyelım yoksa ne yapacaz fikri olan ??

Ben hazirligimi yaptim. Videolarin yeni kanala tasidim. Parayi alamazsam aobeleri yeni kanala yönlendirecegim. Baska yapacak birsey yok.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri