50-100 dolari ödüyorlar. Büyük rakamlarda belge istiyorlar. Benim 2500 kaldi icerde. Bana birdaha kimse partner demesin adsense bundan iyidi.
tebrik ederim.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
50-100 dolari ödüyorlar. Büyük rakamlarda belge istiyorlar. Benim 2500 kaldi icerde. Bana birdaha kimse partner demesin adsense bundan iyidi.
Hocam madem ödeme yapmıyorlar neden herkese pm atıp firmanın ödeme yaptını yazmayın kimse duymasın etmesin diyorsun ?
Hocam madem ödeme yapmıyorlar neden herkese pm atıp firmanın ödeme yaptını yazmayın kimse duymasın etmesin diyorsun ?
Ayni zamanda [MENTION=5308]paragöz[/MENTION] ve [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] son mesajlarinda defalarca bu partnerden odeme alamadiklarini yazmislar. Arkadaslardan odeme alamadiklarina ait kanit isterseniz ve yalan ise forumda barindarmazsaniz herkes icin hayirli olur.
Nihat denilen kisinin (ve varsa onun gibi baskalarinin) yaptiklari midemi bulandirdi...
polimer sözlerini seçerek yaz beni ne kadar tanıyorsun da yalan vs kelimeler kulanıyorsun arkadaşım seviyemizi bozmayalım ben partnerden ödeme alamadım partnerden cıktım konu kapanmıştır
polimer sözlerini seçerek yaz beni ne kadar tanıyorsun da yalan vs kelimeler kulanıyorsun arkadaşım seviyemizi bozmayalım ben partnerden ödeme alamadım partnerden cıktım konu kapanmıştır
Tanimadigim icin yazdim zaten ve kimseye yalanci demedim. Odeme alamadi iseniz kanitini sunman zor olmasa gerek. 30sn i almaz!!!
tahminen oyle olur ama haziran basina sarkmasi da olagan. gec olsun guc olmasinArkadaşlar ödeme süresi QuizGroup gibi mi yani bu ay girsek Mayıs'ın son haftası ödeme alabiliyor muyuz?
tahminen oyle olur ama haziran basina sarkmasi da olagan. gec olsun guc olmasin![]()
dostlar denemesi bedava,girin 60 gün sonra alırsanız ne ala.
Aldım ben almadım diyenin lafına da bundan snra inanmam walla.
Yeni kanalla denedim .
Sonuç :
Error happened
Sorry, your channel is too low for a programm (min 1 000 views).
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.