Life Network

Hocam madem ödeme yapmıyorlar neden herkese pm atıp firmanın ödeme yaptını yazmayın kimse duymasın etmesin diyorsun ?

Uzaklastirilsin bunun gibileri , sahte telif atanlarda bunun gibi hep banacilar .

Hocam madem ödeme yapmıyorlar neden herkese pm atıp firmanın ödeme yaptını yazmayın kimse duymasın etmesin diyorsun ?

Ayni zamanda [MENTION=5308]paragöz[/MENTION] ve [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] son mesajlarinda defalarca bu partnerden odeme alamadiklarini yazmislar. Arkadaslardan odeme alamadiklarina ait kanit isterseniz ve yalan ise forumda barindarmazsaniz herkes icin hayirli olur.

Nihat denilen kisinin (ve varsa onun gibi baskalarinin) yaptiklari midemi bulandirdi...

Yahu bu nasıl bir şahsiyetsizliktir çözemedim vallahi. Adamlar partnelere de kimseyi sokmak istemiyorlar. İlginç.:(

Ayni zamanda [MENTION=5308]paragöz[/MENTION] ve [MENTION=4429]rozetmen[/MENTION] son mesajlarinda defalarca bu partnerden odeme alamadiklarini yazmislar. Arkadaslardan odeme alamadiklarina ait kanit isterseniz ve yalan ise forumda barindarmazsaniz herkes icin hayirli olur.

Nihat denilen kisinin (ve varsa onun gibi baskalarinin) yaptiklari midemi bulandirdi...

polimer sözlerini seçerek yaz beni ne kadar tanıyorsun da yalan vs kelimeler kulanıyorsun arkadaşım seviyemizi bozmayalım ben partnerden ödeme alamadım partnerden cıktım konu kapanmıştır

polimer sözlerini seçerek yaz beni ne kadar tanıyorsun da yalan vs kelimeler kulanıyorsun arkadaşım seviyemizi bozmayalım ben partnerden ödeme alamadım partnerden cıktım konu kapanmıştır

Odeme alamadiysan kanal linklerini Life Network'a pm ile ilet. Odeme alamadiginida soyle bakalim ne diyecek. Cunku adam geldi burda dedi ki "bu ay herkesin parasi odendi, sadece 1 kisiye odeme yapamadik hak sahiplerinden sikayet geldiginden dolayi." Eger o 1 kisi sen degilsen belki paypal hesabinla alakali bi sorun falan olmustur.

Yanlis anlama kimse sana yalanci demiyor ama onceki mesajlari okuduysan gormussundur forumda ne tarz insanlar oldugunu. Kim kime guvenebilir ki? Sen adama ozelden ulas kanal linkleriyle beraber, neden odememisler onu ogreniriz en azindan.

Tanimadigim icin yazdim zaten ve kimseye yalanci demedim. Odeme alamadi iseniz kanitini sunman zor olmasa gerek. 30sn i almaz!!!

Arkadaşlar ödeme süresi QuizGroup gibi mi yani bu ay girsek Mayıs'ın son haftası ödeme alabiliyor muyuz?

tahminen oyle olur ama haziran basina sarkmasi da olagan. gec olsun guc olmasin:-)

Sağolsun [MENTION=4161]Samuray683[/MENTION] arkadaşımız bilgi verdi hocam.QuizGroup'un alt networküymüş bu ay girersek Mayıs'ın son haftası veya Haziran'ın 1'inde alabilirmişiz ödemeyi

Aldım ben almadım diyenin lafına da bundan snra inanmam walla.

Malesef forumda öyle insanlar varki millet girmesin bu partnere biz kazanalım diye partneri kötülüyor . Bizde lafına itibar ediyoruz ve meydan bunlara kalıyor .Ben şahsen artık kendim deniyorum .

Sizde aldığınıza dair bi ispat koyarsanız çok iyi olur . Teşekkürler hocam

[MENTION=667]t366[/MENTION] Buyrun hocam bende yalan yok.
eyYrL9.png

Tek kanaldan 500-1000$ veya daha yüksek ödeme alan var mı arkadaşlar?

arkadaşlar mesaşlar arasında life kulanıcı nın mesajları var network yetkilileri foruma üyemi oldu yoksa? bu arada geçenlerde ben adamlara mesaj attım forumlarda sizi kötüleyenler var diye doğrumu yoksa ödeme yapmıyormuşsunuz diye dönüş yapmadılar ama gördüğüm kadarıyla adamlar direk forumu ziyaret etmişler helal olsun valla hangi network gelip burda sorulara cevap verdi demeki dürüst çalışan insanlar dürüst olmayan biz türklerin aç gözlülüğüymüş hangi akla hizmet se?

Yeni kanalla denedim .

Sonuç :

Error happened

Sorry, your channel is too low for a programm (min 1 000 views).

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri